Kredi ve Kredi Kartı Borç Ödeme Kredisi Ziraat Bankası'nda

Ziraat Bankası Borç Ödeme Kredisi diğer bankalardaki kredi kartı ve kredi borçlarının ödenmesi için 60 ay vadeli olarak sunuluyor. banka kredi ve kredi kartı borçları artık sorun değil. Çünkü Ziraat Bankası Borç Ödeme Kredi var. Diğer bankalardaki kredi borçlarının ve kredi kartı borçlarının ödenmesi için kullanılabilen kredi ile borçların finansmanı Ziraat Bankası'ndan. Krediyi kullananlara ise uygun koşullarda geri ödemek kalıyor. Borç Ödeme Kredisi uygun vade ve faiz oranları ile sunuluyor. Böylece diğer bankadaki borç kapatılarak daha uygun koşullarla Ziraat Bankası'na aktarılmış ve tek hesapta toplama fırsatından yararlanılmış oluyor. Kredi 24 aya kadar aylık 1.50, 60 aya kadar aylık 1.55 faiz oranı ile kullanılabiliyor. Böylece borcun geri ödeme maliyeti düşürülerek ve uzun vadeye yayılarak geri ödenebilirliği sağlanmış oluyor.



60 aya kadar vadeli olarak kullandırılan kredi için şahsi kefil teminatı ya da maddi teminat gösterilmesi isteniyor. Ziraat Borç Ödeme Kredisi'nin limiti karşı banka yazısında belirtilen kapamaya esas borç tutarı ve / veya son dönem hesap özetlerindeki toplam borç tutarı ile sınırlı oluyor. Krediyi kullananların geri ödeme süresince hayat sigortası yaptırmaları isteniyor. Ziraat Bankası Borç Ödeme Kredisi için başvurular tüm Ziraat Bankası şubelerine yapılabiliyor. Ziraat Bankası kredilerinin geri ödemeleri ayda bir yapılabildiği gibi üç ayda bir de yapılabiliyor.

Ziraat Bankası'nın web sayfasında yer alan Tüketici Kredisi Hesaplama Aracı ile istenilen kredi türü seçilerek, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranı belirlenebiliyor ve buna göre ödeme planı oluşturulabiliyor. Hesaplama Aracını kullanarak vade ve tutara göre aylık ya da üç aylık taksit tutarı hesaplanabiliyor. Örnek olarak 50.000 TL Borç Ödeme kredisi kullanıldığında 60 ay vade ile aylık 1.390 TL taksit ödemesi yapılıyor. 20.000 Lira Borç Ödeme Kredisi'nin 60 ay vadeli olarak kullanılması durumunda aylık geri ödenecek taksit miktarı 556 TL oluyor. Ziraat Bankası'nın sunduğu imkanla diğer bankalarda birikmiş borçlar kapatılıp Ziraat'a aktarılarak uzun vade ve düşük taksitlerle ödenebiliyor. Bu imkandan yararlanmak için herhangi bir Ziraat Bankası'na uğramak ve kredi başvurusu yapmak yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: