Finansbank Para Cepte Tek SMS'le Kredi

Esnafın nakit derdine tek SMS ile kredi Finansbank'ta. Acil nakit lazım diyen esnaf ve kobilere acil nakit desteği Finansbank KOBİ Para Cepte ile geldi. Esnafa ve Kobilere hızlı kredi sağlayan KOBİ Para Cepte nakit ihtiyacını en kısa zamanda çözümlüyor. Çok cazip faiz oranları ile esnafa ve kobilere 50.000 TL'ye kadar nakit kredi sağlayan KOBİ Para Cepte başvurusu cep telefonundan SMS atarak yapılabiliyor. Cepten yapılan hızlı başvuru ve ön onay süreci ile bekleme süresi en aza indirilmiş oluyor.

KOBİ Para Cepte kredisi için nasıl başvuru merak edenler için söyleyelim. TC kimlik numarasını 7646'ya SMS olarak göndermek KOBİ Para Cepte başvurusu yapmak için yeterli oluyor. Kredinin cevabı ve ön onayı hemen SMS olarak cep telefonuna geliyor. Gelen SMS mesajı bir ön onay niteliği taşıyor. Kredinin kullandırılmasına Finansbank şubesi karar veriyor. Ön onayın alınmasından sonra gerekli belgelerle en yakın Finansbank Şubesi'ne uğrayarak kredi başvuru işlemini tamamlamak gerekiyor. Kredi sadece hesap açılış evraklarıyla aynı gün içinde kullandırılıyor.

KOBİ Para Cepte Kredisi'ne yıllık belgeli cirosu 2 milyon TL'ye kadar olan işletmeler başvuru yapabiliyor. Firma sahibi ya da ortağı olanlar TC kimlik numaraları ile kredi talebinde bulunabiliyorlar.

Eksiksiz belgelerle kredi başvurusu yapılması ve istenen tutarın şubeye uygun görülmesi halinde kredi tutarı aynı gün içinde hesaba yatırılıyor. 50.000 TL'ye kadar kredi başvurusunda şahıs firmalarından istenen belgeler kimlik fotokopisi, vergi levhası ve imza beyannamesinden oluşuyor. Limited ve Anonim Şirketlerin kredi başvurusunda ise ortakların ve yetkililerin kimlik fotokopileri, vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil belgesi ya da faaliyet belgesi, Oda kayıt belgesi ve ticaret sicil gazetesi isteniyor.

Hiç yorum yok: