Denizbank Kredisini PTT'den Kullanan Emekliler 1 Gram Altın Kazanıyor

Denizbank ve PTT işbirliği ile gerçekleşen son kredi kampanyası altın kazandırıyor. Emekli maaşını PTT işyerlerinden alanlar bu işyerleri üzerinden Denizbank ihtiyaç kredisine başvurduklarında 1 gram altın kazanıyorlar. Denizbank'ın Her Derde Deva ihtiyaç kredilerine şimdi PTT üzerinden başvuru yapılabiliyor. PTT aracığı ile Denizbank kredisi kullananlar 1 gram altın kazanıyorlar. Denizbank ihtiyaç kredisi alanlardan masraf alınmıyor. Masrafsız olarak kullandırılan Denizbank ihtiyaç kredisinin vadesi ie 72 ay. Uzun vadeli kredi arayan ve maaşını PTT'den alan emekliler şimdi Denizbank kredisini tercih ederek 72 aya varan geri ödeme imkanından yararlanıyorlar. Üstelik altın hediyeli olarak.

Denizbank ve PTT'nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri bir diğer uygulama olan Kredili Hesap hesapta para yokken bile para çekme fırsatı sunuyor. Vadesiz bir hesap olarak işleyen Denizbank PTT Kredili Hesap ihtiyaç duyulduğu anda nakit para kullanma frsatı sunuyor. Maaşını PTT işyerlerinden alan SGK emeklilerinin Kredili Hesap açtırmaları ve Denizbank Her Derde Deva ihtiyaç kredisini kullanmaları halinde kazanacakları altın miktarı 1,5 grama yükseliyor. PTT Kart sayesinde PTT ATM'lerinden kredili mevduat hesabına kolaylıkla ulaşılabiliyor. Türkiye çapında yaygın PTT işyerlerinin yanısıra sayısız PTT ATM'si hizmet veriyor.

Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan PTT ve yine ülkemizin en eski bankalarından biri olan ancak yenilenen bir yüze sahip olan Denizbank bir süredir işbirliği içerisinde değişik kampanyalara imza atıyordu. PTT de eski görünümünden uzaklaşarak çağdaş bir imaja kavuşmuştu. PTT son dönemlerde bankacılık hizmetleri de sunmaya başlamıştı. Denizbank'ın PTT ile yaptığı protokol ile hayata geçen yeni kredi kampanyası uzun vadeli ve masrafsız bir kredi kullanma fırsatını sunarken aynı zamanda altın kazandırıyor.

Hiç yorum yok: