Yapı Kredi Esnaf Kredisi 0 Faizle 10000 TL

Yapı Kredi Bankası'nda esnafa destek var, faiz maiz yok. Bugünlerde Yapı Kredi'ye uğrayan esnaf sıfır faizli kredinin tadına bakıyor. Bankanın son kredi kampanyası ile 10.000 TL'ye kadar esnaf kredisi 0 faizle kullanılıyor. Krediden yararlanmak için Yapı Kredi'nin sunduğu esnafa yönelik kobi çözüm paketlerinden birini almak gerekiyor. Çam ve Sedir kobi paketleri iş hayatındaki bütün ihtiyaçları karşılamaya yönelik olarak dizayn edildi. 0 faizli esnaf kredisinin vadesi 12 ay, dosya masraf tutarı ise 500 TL. Kampanya ile 0 faizli olarak 10.000 TL esnaf kredisi kullananlar 12 ay taksitle ayda 833,37 TL geri ödeme yapıyorlar. 10.000 TL kredinin 12 ay vadede normal aylık faiz oranı % 0.49. 1 Şubat tarihinden sonra esnaf paketi alanlar kampanyanın avantajlarından yararlanabiliyorlar.



Yapı Kredi esnaf kredisi 50.000 TL'ye kadar kullanılabiliyor. Maksimum kredi vadesinin 24 ay olduğu kredi seçeneklerinde bankadan paket satın alanlar indirimli faiz oranlarından yararlanıyorlar. Örneğin Yapı Kredi'den paket sahibi olan bir esnaf 50.000 TL esnaf kredisi kullanması halinde aylık 0.89 faiz oranından yararlanıyor. Paket alınmaması durumunda aynı kredi aylık % 0.99 faiz oranıyla kullandırılıyor. 50.000 TL'ye kadar olan tüm tutarlarda dosya masrafı 500 TL olarak uygulanıyor.

Yapı Kredi Bankası'nın esnaf kredisinin diğer vade ve tutarlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi bankanın herhangi bir şubesinden alınabiliyor. Yapı Kredi esnafa desteğini kredi kampanyaları ve bankacılık işlemlerine yönelik hizmetleriyle sürdürmeye devam ediyor. Avantajlı koşullarla kredi kullanmak isteyen esnaf ve kobiler her zaman Yapı Kredi Bankası'nın sunduğu olanakları inceledikten sonra kredi kararlarını veriyorlar. Yapı Kredi'de esnaf için de 'hizmette sınır yok'. Bankanın sunduğu olanaklardan yararlanmak için en yakın Yapı Kredi Bankası'na uğramak yeterli.

Hiç yorum yok: