ING Bank Survivor Kredisi Başvuru Koşulları

Uygun kredi alırken ING’de bir tanıdığa ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. ING Bank'ta herkes için uygun kredi seçenekleri var, müşteri ayrımı yok. ING'nin son kampanyası Acun'un Survivor yarışma programından ismini aldı: ING Bank Survivor Kredisi. Survivor’a özel kredi kampanyasında kademeli ödemeli kredi kullanma fırsatı sunuluyor. Kullanılan kredinin geri ödemeleri düşük taksitlerle başlıyor, her yıl yaklaşık % 31 oranında artıyor. Kampanya kapsamında 99 TL taksitle 7.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatı var. Kredi 199 TL yerine sadece 99 TL dosya masrafı ile sunuluyor. Uygulanan faiz oranı ise aylık % 1,09. Kaçırılmayacak bir kredi fırsatı olan ING Survivor Kredisi kullananlar geri ödemelerini kendi tercihlerine göre 24 ay ile 60 ay arasında yapabiliyorlar. Uzun dönemde yapılan geri ödemelerin ilk yıllardaki taksitleri düşük tutarlarda gerçekleşiyor. Böylece kredi kullanmak isteyenlerin bütçeleri rahatlamış oluyor.



ING Bank'ta kolaylıklar bununla sınırlı değil. ING Survivor Kredisi başvurusu sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor. Başvurularda başka bir belge aranmıyor. Kredi başvurusunu sabah saatlerinde gerçekleştirenler krediyi aynı gün kullanıyorlar. Çok uygun kampanya koşulları sunulan Survivor Kredisi'nde kullanılabilecek en yüksek ihtiyaç kredisi tutarı 7.000 TL olarak belirlendi. Kredi 24 ay ile 60 ay arasında geri ödeniyor. Kredi taksit tutarları her yıl yaklaşık % 31 oranında artıyor. Sadece nüfus cüzdanı ile kredi kullanımı gerçekleşiyor. Başvuru ile aynı gün içinde kullanılan kredi için kefil şartı da aranmıyor. Banka gerekli gördüğü durumlarda kefil ya da gelir belgesi talep edebiliyor.

ING Bank'ta uygun bir kredi yakalamak için bankada çalışan bir tanıdığa ihtiyacınız yok. Tek yapmanız gereken nüfus kağıdınızı yanınıza alıp herhangi bir ING Bank şubesine uğramak. Düşük taksitli kredi fırsatı ING Bank şubelerinde sizleri bekliyor. Kredi başvuruları kefilsiz ve teminatsız olarak sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor.

Hiç yorum yok: