Kamu Çalışanına 50000 TL Kredi ING Bank'ta

Kamu çalışanlarına özel kredi kampanyalarının en caziplerinden biri ING Bank'ta devam ediyor. Şimdi ING Bank'a gelen kamu personeli kamululara özel avantajlı faiz ve dosya masrafı oranlarından yararlanıyorlar. Kredinin üst limiti de oldukça yüksek. ING Bank kamu çalışanına özel kredi kampanyası ile 50.000 TL'yw kadar kredi alınabiliyor. Kamu sektörü çalışanlarına özel ING Bank kredisinde dosya masrafı sadece 49 TL. Düşük dosya masrafı tutarı ile 50.000 TL’ye kadar kredi ING’de kamu sektörü çalışanlarını bekliyor. Düşük faizli, düşük dosya masraflı ve uzun vadeli bir kredi arayan kamu çalışanları için ING Bank'ın son kampanyası ilaç gibi gelecek.



Kredi başvuruları hemen sonuçlandırılıyor. Başvurular sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor ve kredi hemen kullanıyor. Çok cazip kampanya koşulları sunan ING Bank kamu çalışanına özel ihtiyaç kredisi kampanyasında kullanılabilecek kredide üst tutar 50.000 TL. 60 aya kadar vade seçeneklerinin sunulduğu kampanyada faiz oranları 3 - 36 ay vadede % 0.99 olarak uygulanırken 48 - 60 ay vadede faiz oranı % 1.09 oluyor. Dosya masrafının yalnızca 49 TL olduğu kredi için başvurular sadece nüfus cüzdanı ile yapılabiliyor. Başvurularda başkaca bir belge ya da kefil ve teminat gibi ek koşullar istenmiyor. Bu ayın sonuna kadar başvuru süresi olan kampanyada kredi başvuruları genellikle aynı gün içinde onaylanıyor.

ING Bank'ta herkes için ugun bir kredi var. Üstelik ING Bank'tan uygun bir kredi bulmak için orada çalışan bir tanıdığa ihtiyacınız yok. Tüm meslek grupları, emekliler, kamu ve özel sektör çalışanları için kendilerine hitap eden, beğenecekleri bir kredi ING'de mutlaka var. ING Bank'tan iyi bir kredi kullanmak için nüfus cüzdanımızı cebimize koyup en yakın ING şubesinin kapısından içeri adım atmak yeterli.

Hiç yorum yok: