TEB Biriktiren Kredi Nedir

Kredi alırken kazanmaya ne dersiniz? TEB'in yeni ihtiyaç kredisi ürünü olan Biriktiren Kredi ile şimdi kredi geri ödemeleri kazandırıyor. Kredi taksitlerini öderken para kazandıran Biriktiren Kredi ile her ay kazanç sağlanıyor. TEB Biriktiren Kredi kullananlar her ay taksit öderken para kazanıyorlar ve ödedikleri dosya ücretlerini geri almış oluyorlar.



Kazandıran kredi modeli olan TEB Biriktiren Kredi ile EFT, Havale, Otomatik Ödeme Talimatı, Kredi Kartı Başvurusu gibi bankacılık işlemleri de kazandırıyor. Kazanılan tutar yine TEB'de açılan vadeli hesaba aktarılıyor. Vadeli hesapta biriken tutar ayrıca faiz geliri getiriyor. Kredi taksitlerinin geri ödemeleri tamamlandığında hesapta biriken para ve faiz gelirleri kredi kullanıcısı tarafından alınabiliyor. Kredi geri ödemesi devam ederken vadeli hesaba para yatırılamıyor, hesaba havale ya da EFT gerçekleştirilemiyor.

TEB Biriktiren Kredi cazip faiz oranları ile sunuluyor. Örneğin 10.000 TL ve 36 ay vade için aylık 364 TL taksit ödemesi yapılıyor. Kredinin aylık faiz oranı % 1.29 olurken 183,75 TL dosya ücreti ve yıllık 76 TL civarında sigorta ücreti ödeniyor. Kredinin toplam maliyeti % 1.71 civarında oluyor.

TEB Biriktiren Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin en yakın TEB şubelerini ziyaret etmeleri yeterli oluyor.

TEB Biriktiren Kredi kullanım aşamasında ödenen dosya ücreti kredi kullanıcısı adına açılacak hesaba aylık olarak eşit taksitler halinde yatırılıyor ve kredi vadesi boyunca bu tutar çekilemiyor. Kredinin her ödenen taksiti için 5 TL “Taksit Ödeme Primi” kazanılıyor. Bu primler aynı birikim hesabında toplanıyor. Vadeli olarak açılan hesap faiz getirisi kazandırarak büyüyor. Hesaba aktarılan diğer kaynaklar arasında yapılan her EFT işlemi için kazanılan 1 TL prim de var. Bir ay içinde iki EFT işleminden para kazanmak mümkün oluyor. Havale işlemlerinden de aynı şekilde para kazanılıyor. Kredi geri ödeme vadesince en fazla 2 adet olmak her otomatik talimat için 1 TL prim kazanmak mümkün oluyor.

TEB Biriktiren Kredi tümüyle geri ödendiğinde vadeli hesapta toplanan tüm birikim ve faiz getirisi tümüyle hesap sahibi müşteriye ait oluyor. Sözkonusu vadeli hesap günlük olarak işliyor ve gecelik faiz kazandırıyor.

Hiç yorum yok: