Ziraat Maximum Kredi Kartı Yıllık Üyelik Ücret ve Faiz Oranları

Ziraat Maximum Kredi Kartı hayatımızı kolaylaştıran özellikleri ve sunduğu ayrıcalıklarla alışverişi keyifli hale getiren bir kart. Maximum Kartla yapılan alışverişler MaxiPuan kazandırıyor, birbirinden cazip indirimler ve taksit imkanları sunuyor. Ziraat Bankası'nın yurt çapına yayılan şubelerinden ve ATM'lerinden nakit sıkışıklığını aşmak için istenildiği anda nakit avans çekilebiliyor.



Maksimum Kart'ın Nisan 2013 itibarıyla uyguladığı faiz, gecikme faizi ve yıllık hesap işletim ücretleri şu şekilde:

Alışveriş ve nakit çekme işlemleri için uygulanan faiz oranı aylık % 2,22

Gecikme için uygulanan faiz oranı aylık % 2,72

Yurt içinde yapılan nakit çekimleri için uygulanan nakit avans ücreti % 3 + 2 TL

Yurt dışı nakit avans çekim işlemlerinde uygulanan ücret %3 + 2,50 Amerikan Doları

Ziraat Maximum Kredi Kartı yıllık ücretleri kart tipine göre değişiyor. Klasik Maximum Kredi Kartı için uygulanan yıllık üyelik aidatı 15 TL, Gold Maximum Kredi Kartı için yıllık üyelik aidatı 25 TL, Platin Maximum Kredi Kartı için yıllık üyelik aidatı 30 TL olarak gerçekleşiyor.

Bugünlerde devam eden değişik sektörlerdeki Maximum Kart kampanyaları arasında en çok dikkat çekenlerden biri Maximum anlaşmalı TOTAL istasyonlarında kazandıran kampanya. Buna göre 1 Nisan - 14 Mayıs tarihleri arasında Maximum Kartla tek seferde ve farklı günlerde TOTAL akaryakıt istasyonlarından yapılacak 75 TL ve üzeri 4. peşin akaryakıt alışverişine 25 TL tutarında Maxi Puan hediye ediliyor. Kazanılan Maxi Puanlar yine TOTAL istasyonlarında yapılacak akaryakıt harcamalarında kullanılıyor.

Ziraat Maximum Kredi Kartı almak için en yakın Ziraat Bankası Şubesine uğrayarak başvuru formunu doldurmak yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: