SMS ile Günde 25 TL'ye 20000 TL 36 Ay Taksitli Ticari Kredi Akbank'ta

TL Taksitli Ticari Kredi, Ticari Artı Para, Axess Business ve Çek Karnesi’nden oluşan Anında Kredi Paketi 1 SMS’le Akbank’ta, üstelik 3 ay geçerli ücretsiz bankacılık işlemleri avantajlarıyla...

Anında Kredi Paketine sahip olmak için ANINDA yazıp boşluk bıraktıktan sonra kimlik numarasını Turkcell hattından 4425’e, diğer operatörlerden 0532 444 44 25’e SMS olarak göndermek yeterli oluyor.



Akbank sunduğu Anında Kredi paketinden yararlanan esnaf ve kobilere günde 25 TL taksitle 20.000 TL tutarında Taksitli Ticari Kredi kullanma fırsatı sunuyor. Pakette yer alan ticari hayatta işleri kolaylaştıracak pek çok hizmetin yanında Taksitli Ticari Kredi kullanan kobiler uzun vadeli, düşük faizli ve az ödemeli kredinin tadını çıkarıyorlar. Kredi çok avantajlı koşullarda sunuluyor. Örnek olarak söylemek gerekirse günde sadece 25 TL ödeyerek 20.000 TL Ticari Kredi kullanılabiliyor. Kredinin vadesi maksimum 36 ay. Kullanılabilecek en yüksek kredi tutarı ise 50.000 TL. Kredinin faiz oranı tüm vadelerde ve tutarlarda % 1,09 olarak uygulanıyor. Dosya masrafı ise 10.000 TL ve 20.000 TL kredi için 199 TL, 50.000 TL kredi için 399 TL.

ANINDA yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaralarını yazıp Turkcell için 4525'e, diğer telefon şirketlerinden 0532 444 44 25’e SMS atanlar Anında Kredi Paketine sahip olarak kendilerine özel kredi fırsatlarından yararlanıyorlar. Paket içerisinde Ticari Artı Para, Axess Business ve Çek Karnesi hizmetleri sunuluyor. Paketi alanlar bu hizmetlerin yanında 50.000 TL’ye kadar, 36 aya varan vadeli TL Taksitli Ticari Kredi kullanabiliyorlar. Paketi başvurusu tek SMS ile yapılıyor. Anında Kredi Paketi başvurusu için 4525'e kısa mesaj göndermek yeterli.

SMS gönderlmesinin ardından ticari faaliyeti bulunan ve vergi levhasına sahip şahıs firmalarının başvuruları hemen yine SMS aracılığıyla onaylanıyor ve onay mesajı cep telefonuna iletiliyor. Bu özellikleri taşımayan başvuru sahiplerinin Anında Kredi onayları Akbank şubelerince gerçekleştiriliyor ve başvuruları şubede sonuçlandırılıyor. SMS ile gönderilen onayın ilk değerlendirme sonucu olarak kabul edilmesi gerekiyor. Tüm belgelerin tamamlanmasının ardından başvuru değerlendirilerek kesin sonuca ulaştırılıyor.

Anında Kredi Paketine sahip olanlar pakette yer alan Taksitli Ticari Kredi, Kredi Kartı ve Ticari Artı Para kredisini birlikte kullandıkları takdirde Akbank şubelerinden 10 adet havale, 10 adet EFT işlemini ve 10 adet çek tahsilatını, Akbank Direct'ten ise sınırsız havale ve EFT işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyorlar.

Hiç yorum yok: