Düşük Faizli Taksitli Nakit Avans World Card ile Yapı Kredi'de

World Card son kampanyası ile en uygun faiz oranları ve maliyetle taksitli nakit avans çekme fırsatı sunuyor. World Kart'tan taksitli nakit avans çekmek isteyenlerin ödeyecekleri aylık faiz oranı % 1,09'a düştü. 30 Nisan'a kadar düşük faiz oranları ile nakit avans çekmek ve taksitli olarak geri ödemek mümkün. Üstelik taksit sayısı 36 aya kadar tercih edilebiliyor. Taksitli nakit avansta çekilebilecek üst tutar nakit çekim limitine göre değişiyor. Karta tanımlanan nakit çekim limiti dahilinde istenilen tutarda nakit avans çekilebiliyor ve 36 aya varan vadelerde geri ödeniyor. World Card'dan nakit çekim işlemi ATM'lerden yapılabildiği gibi Yapı Kredi Bankası şubelerinde de gerçekleştirilebiliyor.



Bu ay sonuna kadar srecek olan düşük faizli taksitli nakit avans kampanyasından bireysel kredi kartları yararlanabiliyor. World Business kartlar kampanyaya iştirak edemiyor. World Card ile en az 12 ay taksitli olarak nakit avans çekilebiliyor, en uzun vade ise 36 ay. Taksitli nakit avans işlemlerinde işlem tutarının % 6,5'i oranında işlem ücreti alınıyor. İşlem ücreti ilk kredi kartı ekstresine yansıtılıyor. Kredi kartı limiti 5.000 Lira ve üzerinde olan World Card kullanıcıları yurtiçindeki ATM'lerden günlük olarak 10.000 TL'ye kadar nakit çekebiliyorlar. Kart limiti 10.000 TL'nin altında olanlar ise azami limitlerine kadar günlük nakit çekim işlemi yapabiliyorlar.

Düşük faizli nakit çekim fırsatından yararlanmak isteyen World Card sahipleri 30 Nisan'a kadar kampanyadan istifade edebiliyorlar. Örnek olarak 1.000 TL nakit avans çeken bir kart sahibi 12 ay vadede aylık 91 TL, 18 ay vadede aylık 63 TL, 24 ay vadede 49 TL, 36 ay vadede 35 TL taksit ödemesi yapıyorlar. Acil nakit ihtiyacını hemen sona erdirmenin uygun maliyetli yollarından biri olan taksitli nakit çekimi bütçeyi sarsmayan aylık taksitlerle gerçekleştirilebiliyor. Böylece acil nakit ihtiyacı hemen karşılanırken düşük taksit ve uzun vadelerle geri ödeme imkanından faydalanmak mümkün oluyor.

Hiç yorum yok: