Kredi Yaz 4499'a Gönder HSBC Dosya Masrafsız Sabit Taksitli Kredi

HSBC'nin koşulları net kredisi Kredi Net'e başvuru yapmak şimdi çok kolay. Kredi yazıp 4499'a gönderenler hemen kredi başvurusu yapmış oluyorlar. HSBC'nin yeni ihtiyaç kredisinin koşulları çok net. İçtenlikle ve açıklıkla sunulan Kredi Net ilhamını çocukların içtenliğinden aldı. Gizlisi saklısı olmayan, sürpriz engeller barındırmayan, taksiti sabit bir ihtiyaç kredisi arayanlar HSBC Kredi Net'i tercih ediyorlar. Üstelik HSBC Kredi Net dosya masrafsız olarak sunuluyor.



5 Mayıs tarihine kadar devam edecek Kredi Net kampanyasında 495 TL taksitle 24 ay vadeli olarak 10.000 TL, 704 TL taksitle 36 ay vadeli olarak 20.000 TL kredi alınabiliyor. Taksitler sabit, sonradan taksit artışı gibi sürpriz engeller ortaya çıkmıyor. Kampanya kapsamında 30.000 TL'ye kadar kredi kullandırılıyor. 24 aya varan tüm vadelerde % 1,19 faiz oranı uygulanılırken, 25 ay ile 36 arasındaki vadelerde aylık % 1,12 faiz oranından yararlanmak mümkün. 2.500 TL üzerindeki kredi isteklerinde ferdi kaza sigortası yaptırılması talep ediliyor.

Kredi başvurusu 4499'a kısa mesaj atarak yapılabildiği gibi HSBC şubelerinden, HSBC telefon bankacılığı aracılığıyla ve HSBC internet sitesinden yapılabiliyor. HSBC Telefon Bankacılığı numarası 444 0 111. Kredi taksitlerini hesaplamak ve kendileri için en uygun vade ve ödeme şeklini bulmak isteyenler için HSBC'nin web sitesinde bir Kredi Hesaplama Aracı bulunuyor. Burada istenen tutar ve vade girilerek ne kadar taksit ödeneceğini hesaplamak mümkün oluyor. Kredi başvurusunu yapanlar ve kredi sonucunu merak edenler yine HSBC web sitesi üzerinden kredi başvurularının son durumunu öğrenebiliyorlar. Kredi Kartı / Bireysel Kredi Başvuru Sorgulama ekranından kimlik numarası ve cep telefonu numarası ile ya da barkod numarası ile kredi başvuru takibi yapılabiliyor. Taksitleri sabit, dosya masrafsız ve düşük faizli bir kredi arayanlar için Kredi Net HSBC Bank'ta kullanıcılarını bekliyor.

Hiç yorum yok: