Polis ve Emniyet Mensuplarına Kredi 155 Halk Bankası'nda

Halkbank emniyet mensupları ve emniyet teşkilatı emeklilerine özel bir kredi kampanyası başlattı. Polis'in numarası 155'ten ilhamını alan “Kredi 155” ihtiyaç kredisi kampanyası son hızıyla devam ediyor. Her zaman halkın yardımına koşan pols ve emniyet teşkilatı mensuplarının imdadına bu kez Halk Bankası koşuyor. Emniyet mensupları ve emeklileri için tasarlanan Kredi 155 cazip kredi koşulları sunuyor.

Bu yıl Türk Polis Teşkilatının 168 kuruluş yılı. Polis Haftası ile gerçekleştirilen kutlamalara Halkbank çok özel bir ihtiyaç kredisi kampanyasıyla katılıyor.

Maksimum 60 ay vadeli olarak kullanılabilen emniyetçilere özel kredide 36 aya kadar vadelerde % 0.95 faiz oranı uygulanıyor. 60 aya kadar olan vadelerde ise % 1.05 faiz oranı kredi almak mümkün oluyor. Kredi kampanyasında 155 TL tutarında sabit dosya masrafı uygulanıyor. Paraf Kart sahibi olan emniyet mensupları ve emekli emniyetçiler ödedikleri dosya masrafını Paraf Para olarak geri alıyorlar. Söz konusu Paraf Para 15 Mayıs'ta Paraf Kart'a yüklenecek. 30 Aralık tarihine kadar Paraf Para'nın alışverişlerde kullanılması gerekiyor. 30 Aralık tarihine kadar 1.550 TL harcama yapanlar Paraf Para'yı hak etmiş olacaklar. Aksi takdirde, yani bu tarihe kadar Paraf Kart kullanılarak 1.550 TL'lik harcama yapılmaması durumunda kazanılan Paraf Para karta borç olarak yansıtılarak geri alınacak.

Emniyet mensupları ve emeklilerine sunulan kredi fırsatında üst limit 50.000 TL. Kredi düşük faizli ya da ara ödemeli geri ödeme seçenekleriyle kullanılabiliyor. İlk taksitin geri ödemesi 2 ay ertelenebiliyor.

Halk Bankası'ndan kredi kullanan emniyet teşkilatı çalışanları ve emeklileri 60 aya varan vadelerle 50.000 TL'ye kadar kredi kullanarak nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabiliyorlar.

Hiç yorum yok: