Kredi ve Kart Borcu Transferi Halk Bankası Dost Kredi ile Çok Kolay

Ödenemeyen kredi ve kredi kartı borçları artık dert değil. Halk Bankası Dost Kredi ile diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarını düşük faiz oranları ve dosya masrafsız olarak Halkbank'a transfer ederek sıkılmadan ödemek mümkün. İhtiyaç kredisi ve kredi kartı borçları Halkbank'ın sunduğu % 1.19 faiz oranı ile dosya masrafı ödemeden transfer edilebiliyor. Kredinin vadesi ise 60 ay.

Bankalardan kısa vadeli ya da yüksek maliyetli kredi kullanılması durumunda ödenecek taksit tutarları da yükseleceğinden krediler geri ödemesi kısa zamanda sorun haline gelebilir. Kredi kartı borçlarına uygulanan yüksek faiz oranları da malum. Yüksek faiz oranlarından şikayet edenler, geçmişte yüksek maliyetlerle borçlanmış olanlar ve kredi kartının yüksek faiz oranlarından dertli olanlar Halk Bankası'nda çözüm var: Dost Kredi. Halkbank'tan Dost Kredi kullananların diğer bankadaki kredi ya da kredi kartı borcu kapatılıyor ve düşük faiz oranları ve uzun vadelerle transfer kredisi kullanma fırsatı sunuluyor. Böylece diğer bankalardaki borçlar kapatılmış ve Halkbank Dost Kredi ile geri ödemeler daha uygun koşullarla uzun vadeye yayılmış oluyor. Banka borçlarının yeniden yapılandırılmasının bir yolu olan borç transfer kredisi daha uygun koşullarla borçların yeniden takvime bağlanmasını, maliyetlerin ve aylık taksit tutarlarının azalmasını sağlıyor. Halk Bankası Dost Kredi kullananlar diğer bankalardaki kredi ve kredi kartları borçlarından kurtulmuş ve geri ödemeler için rahat bir nefes almış oluyorlar. Dost Kredi 60 aya varan vadelerle dosya masrafsız olarak % 1.19 faiz oranı ile kullanılabiliyor.

Yüksek faiz oranlarıyla konut kredisi çekmiş olanların borçlarını yapılandırmak için de Halk Bankası'nda bir çözüm var: Dost Konut Kredisi. Kredi geri ödemeleri 144 aya kadar vadelendiriyor ve kredinin faiz oranı % 0,84'den başlıyor. Halkbank Dost Konut Kredisi ile diğer bankalardaki konut kredisi / mortgage borçlarını Halkbank'a taşıyanlar dosya masrafı ödemiyorlar. Halkbank Dost Kredi ürünlerinden yararlanmak için en yakın Halk Bankası şubesini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: