CardFinans Anında Kredi ile 12, 18, 24 Taksit İmkanı

Acil nakit ihtiyaçlarına anında çözüm CardFinans Anında Kredi ile mümkün. Beklemeden, ihtiyaçları ötelemek zorunda kalmadan kredi kullanmak isteyenler için Finansbank'ın kredi kartı Kart Finans mükemmel bir çözüm sunuyor. Anında Kredi formalite, belge, evrak gerektirmeden, hızlı ve kolay bir şekilde ve kefil göstermek zorunda olmadan nakit kredi kullanma imkanı sağlıyor. Üstelik son derece düşük işlem ücretleriyle. Kredi ihtiyacını ertelemek yerine CardFinans'ın sunduğu kolaylıkla nakit paraya hemen ulaşmayı tercih edenler geri ödemelerini uygun faiz oranlarıyla aylık taksitler halinde yapıyorlar.



Anında Kredi kullanma imkanı sunan CardFinans ile kredi çekmek için tek yapılması gereken ihtiyaç duyulan para miktarını belirlemek. Kredi kartının kullanılabilir limiti içerisinde kalmak koşuluyla istenen tutar CardFinans'tan çekilebiliyor ve çekilen tutar Finansbank vadesiz hesabına aktarılıyor. Kart Finans ile 12, 18 ya da 24 ay taksitle nakit kredi çekilebiliyor.

CardFinans'tan Anında Kredi tek seferde 0850 222 0 900'u arayarak, ATM veya Mobil Şube kanalıyla ile 250 TL ile 2.000 TL arasındaki kullanımlarda 12 taksitle, 250 TL ile 20.000 TL arasındaki işlemlerde 18 taksit ile ve 1.000 TL ile 20.000 TL arasındaki kredi çekimlerinde 24 taksit ile kartın limitleri dahilinde kullanılabiliyor. Kullanılan krediye uygulanan faiz oranları kredi tutarına ve vadeye göre değişiyor. Şu sıralar uygulanan faiz oranı % 1,49 ile % 1,69 arasında değişiyor. CardFinans ile Anında Kredi kullanmak isteyen CardFinans sahiplerinin AK yazıp 2273’e göndermeleri halinde Finansbank yetkilileri hemen geri dönerek kendileriyle bağlantıya geçiyor. Finansbank internet şubesi, mobil bankacılık, telefon bankacılığı ve ATM'ler aracılığıyla da Anında Kredi kullanmak mümkün oluyor. Finansbank kredi kartı olmayanlar Finansbank'ın internet sitesinde yer alan Hızlı Kart Başvurusu formunu doldurarak hemen kredi kartı başvurusu yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok: