Finansbank Fix Kart - Kredi Kartı ile Banka Kartı Birarada

Finansbank kredi kartı ve banka kartını birleştirerek yepyeni bir ürüne imza attı: Fix Card. Ödeme alışkanlıklarını ve kart anlayışını kökünden değiştirecek yepyeni bir ürün olan Finansbank Fix Card ile kredi kartı ve banka kartı aynı kartta birleşti. Fix Kart hem kredi kartı hem de banka kartı özelliklerini kendisinde taşıyor. Kart sahipleri Fix Kart'ı kredi kartı ya da banka kartı olarak kullanabiliyorlar. Kartın üstün özelliklerinden bir diğeri de kart sahiplerinden üyelik aidatı, yıllık ödeme, kart ücreti gibi isimlerle hiçbir ücret alınmaması.

Kart aidatsız kredi kartı ve banka kartı olan Finansbank Fix Card'ın ön yüzünde kredi kartı numarası, arka yüzünde banka kartı numarası bulunuyor. Ödeme sırasında kartın ön yüzü kullanılarak kredi kartından ödeme yapılabildiği gibi istenirse katın arka yüzü kullanılarak banka kartından ödeme gerçekleştiriliyor. Tüm Pos cihazlarında kredi kartı ya da banka kartı olarak işlem yapılabilen Fix Kart'ın bu özelliği ATM'lerde de geçerli. ATM cihazına kart sokulduğunda hangi özelliğinin kullanılacağı konusunda tercih yapılarak işlemler gerçekleştiriliyor.

Fix Card'ı bir diğer özelliği temassızlık. Alışverişlerde 35 TL'nin altında kalan ödeme işlemlerinde temassız özelliği kullanılarak zamandan tasarruf sağlanabiliyor. Finansbank Fix Card'tan banka kartı olarak kazanılan ParaPuan miktarı kredi kartına da hediye olarak yükleniyor. Böylece kazanılan Para Puanlar ikiye katlanmış oluyor.

Fix Card'da gerek banka kartı gerekse kredi kartı özelliği için aynı şifre kullanılıyor. Kart tek şifreyle banka kartı ya da kredi kartı olarak kullanılıyor. CardFinans Nakit’in tüm özellikleri Fix Kart'ta da var. Bakiye uyarı servisi ile bakiye 100 TL’nin altına düştüğünde ve ay sonu kapanış bakiyesi ile varsa KMH limiti SMS ile ücretsiz olarak kart sahibine bildiriliyor. Böylece kart sahibi hesabını kitabını bilmiş oluyor.

Fix Card başvurusu TC kimlik numarasını 3457'ye SMS atarak ya da kartın resmi web sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Hiç yorum yok: