Akbank'lı İkizlerin İlk Kredi Kampanyası: 0,69 Faizli Bahar Kredisi

Bahar geldi, tatil planları için gerekli harcamalardan bahar temizliğine ve evde gerekli tadilatlara kadar pek çok şey için nakit paraya ihtiyaç var. Ama en ucuz krediyi nereden bulmalı? Bugünlerde bunları düşünen biriyseniz Akbank'ın son kredi kampanyası tam size göre. Akbank'ın sevimli ikizlerinin tanıttığı ilk kredi kampanyası olan Akbank Bahar İhtiyaç Kredisi kampanyasının reklam filmleri televizyon ekranlarında boy göstermeye başladı. Kıvanç Tatlıtuğ'un ikizlerden biri olarak rol aldığı tanıtım filmleri bir süredir ilgiyle izleniyor. Kampanya kapsamında düşük faizli kredi kullanmak mümkün. Akbank'ın bahar aylarına özel kredi kampanyasında fazi oranları % 0,69'dan başlıyor. Düşük faizli, uygun ödeme koşullarına sahip bir kredi arayanlar Akbank'ın sunduğu bu fırsatı mutlaka düşünmeli.

Akbank ihtiyaç kredisi kampayasında aylık faiz oranı yüzde 0.69'dan başlarken dileyenler masrafsız kredi seçeneğinden yararlanıyorlar. Akbank müşterisi olsun olmasın herkesin kolaylıkla başvuru yapabileceği kampanyada kredi başvuruları kısa zamanda değerlendiriliyor. Krediyi kullananlar dilerlerse erteleme seçeneğinden yararlanıyor. Erteleme 3 ay olabiliyor. Böylece Nisan ayında kredi kullananlar geri ödemelere Mayıs ayında değil Temmuz ayında başlıyorlar.



Akbank cazip kredi fırsatları sunmaya ve bankalar arasındaki farklı konumunu hissetttirmeye devam ediyor. Son dönemlerin en düşük faiz oranlı kampanyalarından biri olan bahar kredisi kampanyasında isteyenler masrafsız kredi seçeneğini tercih edebiliyorlar. Reklamlarında Akbank'ın sevimli ikizlerinin rol aldığı kredi kampanyasının televizyon reklamları oldukça ilgi görmüşe benziyor. Akbank cazip kredi arayanlar için her zaman en iyi fırsatları sunmayı sürdürüyor. Krediden yararlanmak ve başvuru yapmak isteyenlerin en yakın Akbank şubesine uğramaları yeterli.

Hiç yorum yok: