Ziraat Bankkart Harcadıkça Biriktirdikçe Kazandıran Banka Kartı

Ziraat Kazandıran Bankkart Nedir? Bankkart Ziraat Bankası'nın banka kartı. Ziraat Bankası Bankkart ile yepyeni bir uygulama başlattı. Ziraat Bankkart ile alışveriş yapanlar kazanıyor, biriktirenler kazanıyor. Diğer banka kartlarından farklı olarak Ziraat Bankkart harcadıkça puan değil nakit para kazandırıyor. Kazanılan nakitler Kazandıran Hesap’ta birikiyor. Üstelik Kazandıran Hesap'ta biriken tutara faiz uygulanıyor. Böylece Ziraat Bankkart sahipleri hem kartlarıyla harcarken kazanıyor, hem de kazandıkları nakite aldıkları faizle daha da fazla kazanıyorlar. Ziraat'in son yeniliği olan kazandıran Bankkart, tüm alışverişlerde ödül para kazandırırken aynı zamanda Kazandıran Hesap'ta bulunan bakiyeye de faiz kazandırıyor. Üstelik sözkonusu bakiyeden faiz getirisi elde etmek için belirli bir süre hesapta tutma, vadeli olarak hesap açma gibi dertler de yok. Hesapta bulunan bakiyeye günlük faiz işletiliyor ve böylece Bankkart kullanıcıları her gün faiz kazancı elde ediyorlar.

Bankkart'a Kazandıran Özelliği Nasıl Tanımlanır? Kazandıran Bankkart Nasıl Alınır? Ziraat Bankkart’ı olanlar hemen SMS atarak kartlarına 'Kazandıran Bankkart' özelliği tanımlatabiliyorlar. Bunun için KAZANDIRAN yazıp boşluk bıraktıktan sonra banka kartının son 4 hanesini yazarak 4747’ye göndermek yeterli. Örnek: KAZANDIRAN 1234

Ziraat Bankası'ndan banka kartı olmayanlar en yakın Ziraat Bankası şubesinden kolayca Bankkart edinebilirler. Bankkart başvurusu yaparken 'Kazandıran Bankkart' özellikleri olan banka kartı istediklerini belirtmeleri gerekiyor.

Kazandıran Bankkart, bir banka kartının tüm özelliklerini taşıyor. Kazanmak için ise alışveriş yapmak yeterli. Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında yapılan tüm alışverişler kazandırıyor. İnternetten yapılan alışverişlerde de nakit kazanılıyor. Her ay en az bir alışveriş yapan kartların 'Kazandıran' özelliği devam ediyor.

Kazandıran Bankkart Ne Kadar Kazandırıyor? Kazanılan Nakit Ödül Ne Zaman Hesaba Yatıyor? Kazandıran Bankkart ile tüm alışveriş işlemlerinden alışveriş tutarının % 0,50’si oranında ödül para kazanılıyor. Bir ay içinde yapılan alışverişlerden kazanılan ödül para bir sonraki ay başında hesaba nakit olarak yatırılıyor.

Kazandıran Hesap’ta Biriken Parayı Çekebilir miyim? Çekmezsem Ne Olur? Kazandıran Hesaba yatırılan ödül para istenildiği gibi kullanılabiliyor. Paranın çekilmemesi halinde hesaptaki bakiye üzerinden günlük faiz elde ediliyor. Faiz kazanabilmek için hesapta en az 250 TL bakiye bulunması yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: