Aynı Gün Uygun Şartlarla Kredi ING Bank'ta

ING Bank'ın bankada bir tanıdığa ihtiyaç olmadan kullandırdığı ihtiyaç kredisi için düzenlediği kampanya tüm hızıyla devam ediyor. 'Uygun şartlarla kredi almak için tanıdığa ihtiyacınız yok' sloganıyla tanıtılan kredi kampanyasında sadece nüfus cüzdanıyla aynı gün kredi kullanmak mümkün. ING Bank'ın birkaç ay önce başlayan ve yoğun ilgi görerek olumlu yorumlar alan kredi ürününe müracaat etmek için sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyor.

Kampanya kapsamında ayda 99 Liradan başlayan taksitlerle 7.000 Lira kredi almak mümkün. Üstelik aynı günde. Sabah saatlerinde yapılan kredi başvuruları aynı gün içinde sonuçlandırılarak kredi kullandırılıyor. 60 ay vadeli olarak 99 TL'den başlayan taksitlerle 7.000 TL kredi kullanılabiliyor. Kredi kampanyasında üst limit 14.000 Lira. Yine 60 ay vade ile aylık 198 TL'den başlayan taksitlerle 14.0000 TL kredi çekilebiliyor. Ödeme planı kademeli olarak artan bir yapıya sahip kredi kampanyasında aylık taksitler her yıl % 31 oranında artıyor.

24 ay ile 60 ay arasında değişik vade seçenekleri sunan ING Bank ihtiyaç kredisinin geri ödemeleri aylık % 1,09 faiz oranı üzerinden maliyet oluşturarak hesaplanıyor. Sadece 60 ay vadede değil diğer vadelerde de kademeli artan taksit sisteminden yararlanmak mümkün oluyor. Kredinin istihbarat ücreti ise 20 Lira. 7.000 TL’ye kadar kredilerde 199 TL dosya masrafı uygulanıyor. 7.000 TL üzeri kredilerde uygulanan dosya masrafı ise 299 TL olarak gerçekleşiyor.

Aynı gün kredi kullanmak isteyenlerin saat 12.00'a kredi başvurularını tamamlamış olmaları gerekiyor. Kredi başvurusu için kefil şartı aranmıyor.

Hiç yorum yok: