Vakıfbank World Card ile 10 Alışverişten Biri Kadar Worldpuan

Vakıfbank World Card'ın son kampanyası ile şimdi 10 alışverişten biri kadar Worldpuan hediye. Ağustos ayı sonuna kadar sürecek Worldpuan hediye kampanyasının işleyişi çok basit: 31 Ağustos tarihine kadar Worldcard kullanılarak yapılacak ilk on alışverişten birinin tutarı kadar Worldpuan kazanılıyor ve karta işleniyor. Alışverişlerin farklı günlerde gerçekleştirilmesi gerekiyor. Aynı gün içinde yapılacak alışverişlerden en düşük tutarlısı ilk on alışveriş arasında değer kazanıyor.

İlk 10 alışverişten biri kadar Worldpuan Hediye kampanyasına katılmak da çok kolay. Vakıfbank World Card kredi kartı sahiplerinin BEDAVA yazıp bir boşluk bırakıp kartın son 6 hanesini 6635'e SMS olarak göndermeleri kampanyaya katılmak için yeterli oluyor.

Ek kartla yapılan alışverişlerde kampanyada geçerlilik kazanıyor, ancak ek kart ile yapılan harcamalar asıl karta dahil ediliyor. Kampanyadan kazanılan Worldpuanlar 6 Eylül tarihine kadar kart sahibinin SMS ile bildirdiği World Card'a yüklenecek ve 17 Eylül tarihine kadar yapılacak alışverişlerde geçerli olacak. Her müşteri kampanya kapsamında en fazla 100 TL değerinde Worldpuan hediyesi kazanabiliyor. BusinessCard dışındaki tüm VakıfBank Kredi Kartları kampanyaya katılarak alışverişlerden bedava Worldpuan kazanabiliyorlar. İnternetten ve yurtdışında yapılan alışverişler, kuyumculuk sektöründe yapılan harcamalar, mail order, nakit çekim işlemleri ve otomatik fatura ödemeleri kampanya dahilinde kabul edilmiyor. Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler de kampanyada değer kazanmıyor.

Vakıfbank World Card'ın müşterilerini şaşırtan ve memnun eden kampanyalarından biri olan Worldpuan hediye kampanyasına katılmak için son gün 31 Ağustos olarak açıklandı. Kullanıcıları arasında beğeni kazanan ve müşterilerini mutlu eden sürprizler yapan kredi kartı Worldcard'ın bu kampanyasının da olumlu yorumlar alması bekleniyor.

Hiç yorum yok: