Finansbank Emekli Maaşını Taşıma Kampanyası Devam Ediyor

Finansbank'ın emeklilere yönelik maaş taşıma kampanyası devam ediyor. Daha önce büyük ilgi gören ve tekrarlanan kampanyada bu kez maaşını Finansbank'a taşıyan emeklilere verilecek ödül miktarı 250 TL. Daha önceki kampanyalarda bu tutar 300 TL'ye kadar yükselmişti, banka bu kez neden 250 Lira hediye vermeyi tercih etti bu da ayrı bir merak konusu. Finansbank emekli maaşını taşıma kampanyalarıyla maaşını taşıyanlar hoş geldin hediyesi olarak verilen tutarı diledikleri gibi harcayabiliyorlar. Bu kampanyayla henüz tanışmamış ve geçmişte kampanyayı kaçırmış olanların üzülmesine gerek yok. Çünkü kampanya 1 Ağustos tarihi itibarıyla yeniden başladı.

Kimler maaşlarını taşıyarak hoş geldin hediyesinden yararlanabilir diye merak edenler için söyleyelim: Kampanyadan tüm SGK emeklileri yararlanabiliyor. Emekli Sandığı, Sosyal Sigortalar ya da Bağ-Kur ayrımı yapılmıyor. Memur emeklisi, işçi emeklisi ya da esnaf emeklisi olsun tüm Sosyal Güvenlik Kurumu emeklileri maaşlarını Finansbank'a taşıyarak 250 Lira hoş geldin hediyesi kazanıyorlar.

Peki bu para hediyesini hak etmek için ne yapmak gerekiyor? Bu konuda birkaç koşul var, maaşını Finansbank'tan almıyor olmak ve maaşını Finansbank'a taşıyarak 24 ay boyunca banka değişikliği yapmamak. 1 Aralık 2012 tarihinden önce Finansbank'tan emekli maaşı alanlar da emekli maaşı bankası olarak yeniden Finansbank'la anlaşarak kampanyadan yararlanabiliyor. Maaş taşıma işlemi yaptıranların ayrıca Kredili Mevduat Hesabı açtırmaları gerekiyor. Aylık maaş alanların en az 500 TL, üç aylık maaş alanların ise en az 1.500 TL emekli maaşı alıyor olmaları gerekiyor. Koşulları yerine getirenlerin hoş geldin hediyeleri hemen hesaplarına aktarılıyor. Kampanya kapsamında maaş taşıma ve Kredili Mevduat Hesabı açtırma işlemi yaptırmak isteyenlerin Finansbank şubelerine müracaat etmeleri gerekiyor. Emekli maaşları açılan Kredili Mevduat Hesabına (Ay Sonu Hesabı) yatırılıyor ve bu hesap için işletim ücreti uygulanmıyor.

Hiç yorum yok: