Axess Petrol Ofisi Kampanyası 4. 100 TL'ye 40 Lira Yakıt Hediye

Axess ile Petrol Ofisi yepyeni bir akaryakıt kampanyasına daha imza atıyorlar. Axess kredi kartı ile Petrol Ofisi'nden yapılacak 4. 100 TL ve üzeri dördüncü yakıt alışverişine 40 TL'lik akaryakıt alım hakkı hediye ediliyor. Kazanılan hediye tutarı yine Petrol Ofisi istasyonlarında yapılacak akaryakıt alışverişlerinde kullanılıyor. Ağustos ayının ortasında startı verilen kampanya Eylül ayının son gününe kadar devam edecek.

Axess ile Petrol Ofisi’nden yapılan alışverişlerin tek seferde ve 100 TL'nin üzerindeki tutarlarda olması gerekiyor. Bir diğer gereklilik ise akaryakıt alışverişlerinin herbirinin farklı günlerde yapılması. Farklı günlerde dört kez Axess kredi kartı ile ödeme yaparak PO'dan 100 Lira ve üzerindeki tutarlarda akaryakıt alanlar 40 TL chip-para kazanıyorlar. Kazanılan chip-para yine PO'dan yapılacak akaryakıt alımında kullanılıyor.

Axess ve Petrol Ofisi işbirliğiyle düzenlenen Bedava Akaryakıt kampanyasına katılmak için öncelikle SMS göndermek gerekiyor. Kısa mesajın Akbank'ın sisteminde kredi kartı kullanıcısı adına kayıtlı cep telefonu numarasından atılması gerekli. PO yazarak bir boşluk bıraktıktan sonra PO alışverişlerinde kullanılacak Axess kart numarasının son 4 hanesini yazıp 4566’ya SMS olarak göndermek kampanyaya katılmak için yeterli oluyor. SMS ile yapılacak kaydın sonrasında yapılacak Petrol Ofisi alışverişleri kampanya kapsamında geçerli oluyor. Chip-para kullanılarak yapılan akaryakıt alımları kampanyada kazandırmıyor.

Kampanya kart bazında yürütüldüğünden birden fazla Axess kart sahibi olanlar her bir kartları için kampanyadan bir kez faydalanabiliyorlar. Kazanılan 40 TL chip-para dördüncü alışverişin tamamlanmasının ardından karta yüklenecek. Karta yüklenen hediye chip-paranın 7 Ekim tarihine kadar kullanılması gerekiyor. Kampanyaya Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Free, Carrefour Axess, Axess Exi-26 ve Neo asıl ve ek kart sahipleri iştirak edebiliyorlar.

Hiç yorum yok: