Bedava Kredi HSBC Advantage Kart Alana 1000 TL

HSBC'nin Bedava Kredi kampanyası sürüyor. Daha önce Çat Para olarak tanıtılan Bedava Kredi kampanyası yine aynı koşullarla bu kez 30 Eylül tarihine kadar yeni Advantage kredi kartı alanları kapsıyor. Kampanyanın startı 15 Ağustos tarihinde verildi. Buna göre 15 Ağustos ile 30 Eylül 2013 tarihleri arasında HSBC Advantage kredi kartı alanlar faizsiz, masrafsız Bedava Kredi kullanabiliyorlar. Bedava Kredi 500 TL ya da 1.000 TL olarak kullanılabiliyor.

HSBC Bank'ın kredi kartı olan Advantage Card sağladığı avantajlarla 'Advantage'ın varsa avantajın var' dedirtiyor. Advantage'ın avantajlı dünyasıyla yeni tanışacak olanlar kredi kartlarıyla yapacakları ilk nakit çekimle 500 Lira ya da 1.000 Lira Bedava Kredi kullanarak faiz ve komisyon ödemeden 12 ayda geri ödüyorlar. 12 ay taksitli olarak geri ödeme imkanının sunulduğu Advantage Card kampanyasından yararlanmak için 1 Ocak 2013 tarihi itibarıyla HSBC Bank'ta geçerli ve asıl kredi kartı sahibi olmamak gerekiyor. Bedava Kredi kampanyası 15 Ağustos - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında HSBC Bank'tan asıl kart alan yeni kredi kartı müşterileri için düzenleniyor.

Kredi kartı alarak Bedava Kredi çekmeye hak kazananların bir yıl içinde, yani 30 Eylül 2014 tarihine kadar ÇatPara işlemi gerçekleştirerek nakit kullanmaları gerekiyor. ÇatPara işlemi 500 TL ya da 1.000 TL şeklinde gerçekleştirilebiliyor. EN pratik Bedava Kredi kullanımı HSBC Bank ATM'lerinden yapılabiliyor. Yüzde sıfır faizli ve masrafsız olarak gerçekleştirilen Bedava Kredi kullanımlarında geri ödemeler 12 ayda yapılıyor.

Hiç yorum yok: