USD ve Euro İçin Yüksek Faizli Mevduat Finansbank Çift Sarılı Hesap'ta

Vadelinin faizini ve vadesiz hesabın kolaylığını birleştiren Finansbank Çift Sarılı Hesap kazandırmaya devam ediyor. Vadeli hesap gibi faiz kazandıran, ancak vade bozulma derdi olmadan para çekme ve yatırma imkanı tanıyan Çift Sarılı hesap şimdi Amerikan Doları ve Euro için de yüksek tanışma faizi veriyor. İstenildiği zaman para çekilip yatırılan ve günlük bazda faiz kazandıran Finansbank'ın ayrıcalıklı hesabıyla kazanmak isteyenler bugünlerde Finansbank şubelerine uğruyorlar. Çift Sarılı Hesap ilk defa hesap açtıran ve bu hesap türüyle ilk kez tanışan müşterileri için tanışma faiz oranlarıyla çok kazandırıyor. Tanışma faiz oranlarının süresinin bitiminden sonra da piyasadaki en rekabetçi ve yüksek faiz oranlarıyla getiri elde edilmeye devam ediyor. Finansbank Çift Sarılı Hesap ile her günün sonunda hesapta kalan bakiyeye gecelik faiz uygulanıyor.

31 Ağustos'a kadar sürecek Yaz ve Ramazan kampanyasıyla şimdi Dolar ve Euro sahipleri yüksek tanışma faizi ile hesap açtırabiliyorlar. 10.000 Dolar veye Euro ile 250.000 Dolar veye Euro arasındaki tutarlar için 35 gün süreyle yıllık olarak brüt % 3.5 tanışma faizi uygulanıyor. Böylece ellerindeki dövizden en yüksek faiz kazancını elde etmek isteyenler banka mevduat faizlerinin çok üzerinde faiz getirisi kazanmış oluyorlar.

Dolar ve Euro'da son dönemde yaşanan değer artışının yanında yüksek mevduat faiziyle de kazanmak isteyenler Finansbank Çift Sarılı Döviz Hesabı'nı tercih ediyorlar. Dolar, Euro ve diğer döviz cinslerinde son dönemde görünen hareketlenme döviz yatırımcısının yüzünü güldürmeye başladı. Bugünlerde dövizden çıkarak Lira faizinden yararlanmak çok da cazip gibi gözükmüyor. 2014 yılı ile birlikte özellikle Amerikan Doları'nda daha yüksek düzeylerde değer artışları bekleniyor. Bu potansiyel değer artışının yanında yüksek faiz imkanından da yararlanarak kazanmak isteyenler bugünlerde Finansbank Çift Sarılı Hesap açtırıyorlar. Her zaman yüksek faiz oranları uygulayan Çift Sarılı Hesap vadeli ve vadesiz hesabın olumlu yönlerini birleştirerek yatırımcılardan ve tasarruf sahiplerinden olumlu yorumlar almaya devam ediyor.

Hiç yorum yok: