Denizbank Kurtaran Hesap ile ATM'den Bankadan Nakit Çekim

Paraya sıkışan, nakit sıkıntısı çekenler için artık bir çözüm var: Denizbank Kurtaran Hesap. Hesapta para yokken bile nakit çekme imkanı sağlayan Denizbank Kurtaran Hesap 12 taksitte geri ödeme fırsatı sunuyor. Ödenmesi gereken kira, faturalar ve diğer borçlar sorun olmaktan çıkıyor. Denizbank Kurtaran Hesap ile acil nakit ihtiyaçları günün her saati ve haftanın yedi günü karşılanabiliyor. Kurtaran Hesap'tan 7 / 24 nakit çekilebiliyor, geri ödemeler ise 12 taksitte yapılabiliyor. Kredili mevduat hesabının bir örneği olan Kurtaran Hesap Denizbank'ta yeni kullanıcılarını bekliyor.

Kurtaran Hesap'tan 7 gün 24 saat para çekmek için en yakın Açık Deniz ATM’sine uğramak yeterli. Aynı zamanda iş günlerinde ve mesai saatleri içinde Denizbank şubelerinden de Kurtaran Hesap üzerinden para çekilebiliyor. Kurtaran Hesap açtıranlar için bir limit tanımlanıyor ve bu limit dahilinde kullanılan nakit 12 aya varan vadeler ile geri ödeniyor.

Denizbank'tan Kurtaran Hesap açmak isteyenler için pratik bir yol var: KURTARAN yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numarasını 3280’e gönderenler Kurtaran Hesap açılışı için başvuru yapmış oluyorlar. Başvurulara anından geri dönüş yapılıyor ve başvuru sonucu 5 dakika içinde cep telefonuna ulaşıyor.

Hesapta yeterli bakiye olmasa da nakit çekme imkanı sağlayan Kurtaran Hesap aynı zamanda otomatik fatura ödemelerinde gecikmeden yapma imkanı sunuyor. Denizbank Banka kartı olanlar Kurtaran Hesap'taki limitlerini kullanarak alışveriş yapabiliyorlar.

Kurtaran Hesabın en güzel özelliklerinden biri de sadece kullanılan gün kadar faiz işlemesi. En az 200 TL nakit çekimi gerçekleştirilen Kurtaran Hesap geri ödemeleri 3, 6, 9, 12 ay taksit olarak yapılıyor. Taksitli kullanım için işlem başına 10 TL + BSMV alınırken uygulanan faiz oranı ise aylık % 1.99 olarak gerçekleşiyor.

Hiç yorum yok: