İş Bankası Kredi Başvuru Yolları

İş Bankası her ihtiyaca uygun kredi kullandırmaya devam ediyor. İş Bankası kredi başvurusu sadece şubeden değil aralarında cep telefonunun da bulunduğu birçok kanaldan yapılabiliyor. Cepten İş Bankası kredisine hemen başvurmak için NAKİT yazdıktan sonra TC kimlik numarasını, talep edilen kredi tutarını ve aylık gelir miktarı bilgilerini aralarında boşluk bırakarak mesaj metnine yazıp SMS olarak 4402’ye göndermek yeterli oluyor. Kredi başvurusunun ardından kredi cevabı hemen cep telefonuna geliyor. Cep telefonunun yanısıra İş Bankası internet şubesi müşterisi olanlar buradan da ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorlar. İş Bankası Bankamatikleri aracılığıyla da kredi başvurusu yapmak mümkün. Telefonla kredi başvurusu yapmak isteyenlerin ise 0 850 724 0 724 no’lu İş Bankası Telefon Şubesini aramaları gerekiyor. İşCep, İşPad veya İşWap’tan da ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. Kuşkusuz en klasik yol olan şubeden başvuruyu tercih edenler için İş Bankası şubelerinin kapıları her zaman açık.

Türkiye İş Bankası'nın son kredi kampanyası 13 Eylül tarihine kadar sürüyor. Kampanya kapsamında yine 35.000 Lira'ya kadar kredi için başvuru yapmak mümkün. Kampanyada 36 ay vadeli kredi kullandırılmakla beraber emekliler ve bordrolu çalışanlar 60 aya varan vadelerde kredi çekebiliyorlar. Kredinin faiz oranı % 0.98'den başlıyor.

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyaları olumlu yorumlar almaya ve ilgi görmeye devam ediyor. Düşük faiz oanlarıyla yüksek tutarlı kredi kullanmak isteyenler için İş Bankası kredileri birebir. Kredi başvuru sürecinin çok çabuk sonuçlandığını da eklemek gerek.

Hiç yorum yok: