Ziraat Bankası Taşıt Kredisi 60 Ay Vadeli ve Değişik Ödeme Planları ile

Ziraat Bankası 0 km ve 2. el araçlar için uygun koşullarla ve değişik ödeme seçenekleriyle taşıt kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası Taşıt Kredisi ile 60 aya kadar vadelerde finans imkanına kavuşmak mümkün oluyor. Kredi 0 kilometre araçlar için olduğu kadar 5 yaşına kadar olan tüm ikinci el araçlar için de kullanılabiliyor. Özel araçlar için bireysel müşterilere kredi kullandırıldığı için binek araçlar için kolaylıkla kredi alınabiliyor. Ancak bunun yanısıra minibüs, kamyonet, pick-up gibi hafif ticari araçlar için de Ziraat Bankası Taşıt Kredisi imkanından yararlanmak mümkün. Hafif ticari araçlar için kredi başvurusu yapabilmek için alınacak aracın ruhsat kaydının 'hususi' olarak işlenmiş olması gerekiyor.

Ziraat Bankası Araç Kredisi değişik geri ödeme planlarıyla her bütçeye uygun olarak sunuluyor. Düşük faizli kredi imkanından yararlanma imkanının yanında dileyenler peşin komisyon ödeyerek taksit tutarlarını ve faiz oranlarını azaltabiliyorlar. Taşıtın finansmanı için belirli bir peşin tutarı ödeme imkanı olanlar bu iyi bir yöntem. Ancak Ziraat Bankası'nda her ödeme planına uygun değişik kredi seçenekleri var. Örneğin istihbarat ve kredi tahsis ücreti ödemek istemeyenler Komisyonsuz Taşıt Kredisi seçeneğinden yararlanabiliyorlar. Başka bir bankadan kredi kullananlar kredilerini daha uygun koşullarla Ziraat'e taşıyarak kredi refinansmanı yapabiliyorlar.

Kredi kullandırılan araçlar üzerinde teminat amacıyla araç rehni tesis ediliyor. Kredi geri ödeme süresi boyunca kredi kullananlara hayat sigortası ve araçlara KASKO yapılıyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi başvuruları değişik başvuru kanallarından yapılabiliyor. Dileyenler bankanın şubelerine uğrayarak kredi başvurusu yapabiliyorlar. Ziraat Bankası İnternet Şubesi ve 444 00 00 Ziraat Bankası Telefon Bankacılığı aracılığıyla da kredi başvurusu yapmak mümkün.

Hiç yorum yok: