Denizbank fastPay ile askere, öğrenciye 1 TL’ye para gönderme

Denizbank'ın akıllı telefonla para gönderme sistemi fastPay ile şimdi günün 24 saati, haftanın yedi günü sadece 1 TL'ye para göndermek mümkün. Askere, öğrenciye ya da başka birine para göndermenin en kolay, pratik, hızlı ve ekonomik yolu şimdi fastPay'de. fastPay ödeme yöntemi ile Denizbank müşterisi olsun ya da olmasın herkese sorunsuz, zahmetsiz para gönderilebiliyor. Sistem ile 7 gün 24 saat para gönderme işlemi yapılabiliyor. Para gönderme işlemi ise sadece 1 TL’ye gerçekleştiriliyor.

fastPay’i kullanmak için sistemi akıllı telefona indirmek gerekiyor. Akıllı telefonlarına fastPay indirenler sürpriz hediyelerden birini kazanma şansını yakalıyorlar. fastPay uygulamasını indirenler 30 adet iPhone 5’ten birini kazanma şansına ulaşıyorlar. iPhone 5 kazanma şansı fastPay ile işlem yaptıkça artıyor. Kampanyaya katılarak iPhone % kazanmak için son gün 11 Şubat olarak açıklandı.

Kampanyaya katılmak için öncelikle fastPay ödeme uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Bunun ardından adlarını soyadlarını ve TC kimlik numaralarını girerek sisteme kayıt olan herkes iPhone 5 kazanmak için bir çekiliş hakkı kazanıyor. Uygulamanın telefona indirilmesinin ardından fastPay üzerinden yapılacak her işlemde bir çekiliş hakkı daha kazanılıyor. Bir kişi kampanyada en fazla on çekiliş hakkı kazanabiliyor. iPhone 5 kazanan talihliler 26 Şubat'ta Takvim gazetesinde ilan edilecek.

fastPay para gönderme uygulamasını indirmek de çok basit. fastPay sistemi Appstore, Google Play ve Android uygulama marketlerinde yer alıyor. Buralardan ücretsiz olarak uygulamayı akıllı telefona indirerek kullanmaya başlamak mümkün oluyor. Uygulamayı telefonlarına ücret ödemeden indiren herkes Denizbank müşterisi olsun ya da olmasın herkese sadece 1 TL'ye para gönderebiliyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.