Cebimde Kredi 3280'e Tek SMS ile Kefilsiz 15.000 TL

Denizbank Cebimde Kredi kampanyalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şimdi Denizbank'ın SMS ile kredi başvuru hattına SMS atanlar anında kredi başvurusu yapmış oluyorlar. Ön başvuru niteliğinde olan SMS ile kredi başvurusunun yapılmasının ardından kredi başvurusu cevabı 5 dakika içinde yine kısa mesajla cep telefonuna geliyor.

Denizbank Tek SMS'le Cebimde Kredi kampanyası kapsamında 15.000 TL'ye kadar kredi kullanılabiliyor. Dosya masrafının olmadığı kampanyada Cebimde Kredi faiz oranları 1 - 12 ay vade için % 1.29, 13 - 24 ay vade için % 1,49, 25 - 36 ay vade için % 1.59 olarak uygulanıyor. Denizbank Cebimde Kredi başvurusu yapmak çok kolay. Yapılması gereken tek şey KREDİM yazarak boşluk bıraktıktan sonra başvuru sahibinin TC kimlik numarasını 3280'e göndermek. Tek SMS'le kredi başvurusunun yapılmasının ardından başvurunun yapıldığı cep telefonuna kredi başvurusunun kabul edilip edilmediği mesajı geliyor. Kredi başvurusunun kabul edilmesi ön onay niteliği taşıyor. Kredi kullandırıp kullandırmama kararını nihai olarak banka veriyor.

Cep telefonuna kısa mesajla kredi başvurusuna onay mesajı aldıktan sonra en yakın Denizbank şubesine giderek kredi başvurusunu tamamlayıp krediyi almak kalıyor. Kredi ön onayını cepten alanlar kimlik belgeleriyle ve resmi bir fatura ya da yerleşim belgeleriyle birlikte Denizbank şubesine giderek başvuru sürecini tamamlıyorlar. Belgelerin bankaya götürülmesinin ardından kredi başvurusu çok kısa sürede tamamlanıp başvuru yapılan kredi kullanılır hale geliyor.

Denizbank'ın Cebimde Kredi kampanyası çerçevesinde 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün oluyor. Kampanyaya tek SMS göndererek başvuru yapılabiliyor. Başvuruya olumlu yanıt gelmesinin ardından yapılması gereken tek şey kimlik belgesi, yerleşim belgesi ya da fatura ile Denizbank şubesine uğramak. Bundan sonrasını bankanın personeli kısa zamanda sonuçlandırıyor ve kredi başvurusu yapana kredisini almak kalıyor.

Hiç yorum yok: