Odeabank Şube Sayısını Arttırıyor

Son günlerde Hülya Avşar'lı televizyon reklamlarıyla gündeme gelen Odebank şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Odeabank'ın Ankara Şubesi 15 Ocak tarihinde Çankaya'da açıldı. Odeabank şu anda İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara'da faaliyet gösteriyor. Yıl sonuna kadar yurt çapında 32 şubeye ulaşmayı planlayan Odeabank'ın nihai hedefi Türkiye piyasasına yön veren bankalardan biri olmak. Odeabank şube sayısını arttırırken bankacılar için de yeni iş imkanları sağlıyor.

Odeabank'ın İstanbul şubelerinden biri olan Bebek Şubesi Cevdetpaşa Caddesi'nde faaliyet gösteriyor. Odeabank Caddebostan Şubesi Bağdat Caddesi'nde bulunuyor. Odeabank'ın Kozyatağı Şubesi ise Saniye Ermutlu Sokak üzerinde yer alıyor. İstanbul'daki Odeabank şubelerinden diğerleri olan Maslak Şubesi Ahi Evran Caddesinde bulunan Olive Plaza'da yer alıyor, Nişantaşı Şubesi ise Bostan Sokak üzerinde hizmet veriyor.

Her müşterisine kendisini özel hissettirecek hizmet vermeyi hedefleyen Odeabank'ın İzmir şubesi Bayraklı'da Anadolu Caddesi üzerinde yer alırken, Odebank Bursa Şubesi Nilüfer İzmir Yolu'nda bulunuyor. Odeabank'ın Ankara'da yeni açılan Çankaya şubesi ise Eskişehir Yolu üzerinde hizmet veriyor.

Odeabank ihtiyaç kredisinden konut kredisine, taşıt kredisinden evlilik, eğitim ve tatil kredisine kadar akla gelebilecek her ihtiyaca yönelik kredi kampanyalarını da başlattı. Değişik ödeme seçenekleri, vadeler ve kredi tutarlarıyla sunulan Odeabank kredi ürünleri cazip koşullarla ön plana çıkıyor.

Hiç yorum yok: