Kamu Çalışanına Anında Kredi 0,95 Faiz ile Akbank'ta

Akbank kamu çalışanlarına özel yepyeni bir kredi kampanyası düzenledi. Sadece kimlik göstererek kredi başvurusu yapılan ve kredi kullanılan kampanyada kamu çalışanları aylık % 0,95 faiz oranı ile kredi kullanabiliyor. Kamu çalışanlarına özel olarak kredi kullandırılan Anında Kredi kampanyası belgesiz, evraksız ve formalitesiz olarak gerçekleştiriliyor. Kamu çalışanları en yakın Akbank şubesine giderek anında kredi kullanabiliyorlar. Akbank'lı olsun veya olmasın tüm kamuda çalışan personel Akbank'ın kredisine başvuru yapabiliyor. Kamu personelinin tek yapması gereken şey en yakın Akbank Şubesine gitmek, yalnızca nüfus cüzdanını göstererek ihtiyaç kredisi başvurusunu hemen yaparak kredilerini anında almak.

Akbank'ın kamu çalışanlarına özel kredisi için yapılan başvurularda belgeyle, prosedürle uğraşmak yok, kolayca kredi kullanmak var. Kamu personelinin kolaylıkla kredi kullanabileceği kampanyada gelir belgesi, yerleşim belgesi ya da fatura gibi belgeler başvuru için gerekli değil. Kamu çalışanlarından istenen tek belge nüfus cüzdanı. Kampanyada vadeler 60 aya kadar uzuyor. Bordrolu çalışanlar tarafından 60 ay vadeli olarak kullanılabilen kredinin kullanılabilecek üst limiti ise 50.000 TL.

İsteyenler % 0,95 faiz oranı ve 250 TL kredi kullandırma ücreti ile kampanyadan yararlanırken, isteyen kamu personeli ise kredi kullandırım ücreti ödemeden kredi alabiliyor. Kredi kullandırım ücreti ödenmemesi durumunda aylık ödenecek faiz oranı % 1,18 olarak hesaplanıyor. Kamu çalışanlarına özel düzenlenen ihtiyaç kredisi için sunulan seçeneklerden biri mutlaka size göre. Kredi kampanyasında sunulan bir diğer olanak ise erteleme olanağı. Akbank kamu kredisi 3 ay ertelemeli olarak kullanılabiliyor. Dileyenler 3 ay ertelemeli kredi seçeneğini tercih ederek kredi geri ödemelerine üç ay sonra başlıyorlar. Kredi kampanyasından yararlanmak ve kredi başvurusu yapmak için en yakın Akbank şubesine uğramak yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: