İş Bankası Ocak Ayı Kredisi Aylık 0,75 Faiz ile 5000 TL

İş Bankası yeni yılın ilk kredi kampanyasında çok cazip faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor. İş Bankası'nda bugünlerde 0,75 aylık faiz oranı ile 5.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün. 12 aya varan vadelerde sunulan 5.000 TL kredi için aylık % 0,75 faiz oranı uygulanıyor. Kampanyada 5.000 TL kredi için 175 TL toplam ücret ve 45 TL sigorta poliçe bedeli alınıyor. İş Bankası kredisine kefil göstermeksizin başvuru yapılabiliyor.

31 Ocak tarihine kadar sürecek tüketici kredisi kampanyasına başvurular İş Bankası şubelerinden ya da İş Bankası'nın internet şubesi üzerinden yapılabiliyor. Bunun yanısıra 4402'ye mesaj göndererek Ocak ayına özel kredi kampanyasına başvurulabiliyor. Cep telefonundan mesaj atarak kredi başvurusu yapmak isteyenlerin NAKİT yazarak aralarda boşluk bırakıp TC kimlik numarası ve aylık geliri 4402'ye göndermek gerekiyor. İş Bankası'nın Ocak ayı kredisi başvuruları ayrıca İş Bankası Bankamatiklerinden, İş Bankası Telefon Şubesinden, İşCep, İşWap ve İşPad'den yapılabiliyor. İş Bankası Telefon Şubesinin numarası 0 850 724 0 724.

İş Bankası Ocak ayı kredi kampanyasına tüm ücretli çalışanlar, emekliler ve serbest meslek sahipleri katılabiliyor.

İş Bankası'nda bunun dışında 60 ay vadeye kadar değişik ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi fırsatları sunuluyor. 36 aya kadar vadeden tüm başvuru sahipleri yararlanabilirken, 60 aya kadar vadelerle kredi kullanmak için bordrolu çalışan ya da emekli olmak gerekiyor.

İş Bankası'nın değişik faiz oranları, vadeler ve ödeme koşullarıyla sunulan kredi seçenekleriyle 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kredi başvuruları için son tarih 31 Ocak olarak açıklandı.

Hiç yorum yok: