Üniversite Çalışanına Kredi, Chip Para, Vadeli Mevduat Avantajı

Akbank tüm üniversite çalışanları için fırsat paketi hazırladı. Şimdi Akbank'a gelen üniversite çalışanları uygun faiz oranları ve ödeme koşulları içeren bireysel ihtiyaç ve konut kredisi, para gönderme avantajları, Axess karttan gelecek özel avantajlar gibi pek çok avantaj içeren bir paketten yararlanıyor. Kredi, kredi kartı, havale / EFT fırsatları Akbank'ta üniversite çalışanlarını bekliyor. Fırsatlardan yararlanmak isteyen üniversite personeli için son başvuru tarihi 31 Mart olarak açıklandı.

Üniversite çalışanları Akbank'tan kullandıkları bireysel ihtiyaç kredisinde 150 TL chip para kazanıyorlar. Üniversite çalışanları dosya masrafsız % 1,18 faiz ile kredi kullanabildikleri gibi isterlerse % 0,95 faiz oranından başlayan kredileri 250 TL dosya masrafı ile kullanabiliyorlar. Akbank'ın sunduğu bireysel ihtiyaç kredisi limitleri de oldukça yüksek. Akbank'ta 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün.

Üniversite personeli Akbank'tan konut kredisi kullanmayı tercih ettiklerinde ise 500 TL chip para hediyesi kazanıyor. Akbank'ın konut kredisi ürünlerini Büyük Kırmızı Ev kredilerini tercih eden üniversite çalışanları % 0.79’dan başlayan faiz oranlarından yararlanıyor.

Taşıt kredisinde de Akbank'ta üniversite çalışanlarına fırsatlar var. Taşıt kredisi kullanan üniversite personeli 250 TL tutarında chip para kazanıyor. Akbank'ta taşıt kredisi faiz oranı aylık % 0.92 olarak uygulanıyor.

İlk defa Axess kredi kartı alacak olan üniversite çalışanları ise 50 TL chip para hediyesi kazanıyorlar. Kazanılan chip para ilk alışverişin ardından karta yükleniyor.

Akbank vadeli tasarruf mevduat hesabı açtıran üniversite çalışanları için çok özel yüksek faiz oranları sunuyor. Akbank'tan bireysel kredi kullanan, vadeli mevduat hesabı açan ya da kredi kartı kullananlar Akbank Direkt İnternet’ten her ay ücretsiz olarak yurtiçine on adet Türk Lirası havalesi, yurtdışına ise iki adet Türk Lirası EFT işlemi yapabiliyor. Ücretsiz uygulama bir yıl boyunca devam ediyor. Akbank'ın fırsatları cazip olanaklar sunmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok: