Finansbank Tek SMSle İhtiyaç Kredisi 0,49 Faiz 3 Ay Erteleme

Finansbank tek SMSle kredi nedir? Finansbank tek SMSle ihtiyaç kredisi kampanyalarını sürdürüyor. Pratik ve hızlı kredi kullanmak isteyenler tek SMS göndererek kredi başvurusu yapabiliyorlar. Başvuru için TC kimlik numarasının SMSle 5030'a gönderilmesi yeterli oluyor.

Finansbank kredi kampanyasının faiz oranı nedir? Geri ödemede erteleme mümkün mü? Finansbank'ın yeni kredi kampanyası % 0,49'dan başlayan faiz oranları sunuyor. 0,49 faiz oranı 3.000 TL'y kadar olan kredi tutarı ve 12 aya kadar olan vadelerde geçerli. Kredinin 13 ile 15 ay arası vadelerde kullanılması durumunda faiz oranı % 0,69 olarak uygulanıyor. Ayrıca 3.000 TL'lik kredi örneğinde vergiler dahi 314 TL dosya masrafı sözkonusu. Finansbank'ın yeni kredi kampanyasında ayrıca 3 ay erteleme seçeneği mevcut.

Finansbank kredi başvurusu ne zaman sonuçlanıyor, başvurunun ardından kredi ne zaman çıkar? Bankalar arasındaki kredi yarışı tüm hızıyla devam ederken banka kredi kampanyaları arasında Finansbank'ın tek SMSle kredi kampanyası dikkat çekiyor. Yeni yılda da cazip koşullarla sunulmaya devam eden kampanyaya başvuru yapmak için TC kimlik numarasını 5030'a SMS olarak atmak yeterli oluyor. Sadece TC kimlik nosunu atarak yapılan kredi başvurusunun cevabı hemen cep telefonuna geliyor. SMS ile yapılan başvurular ön başvuru niteliği taşıyor. Kredi başvurusunun tamamlanması ve kredinin hemen kullanılabilmesi için kredi başvuru ön onayının cep telefonuna gelmesinden sonra kimlik belgesi ve gelir belgesiyle birlikte Finansbank şubesine gitmek gerekiyor. Kredi başvuruları genellikle aynı gün sonuçlandırılıyor.

'Başvurudan sonra ne zaman kredim kesinleşir?' diyorsanız Finansbank'ta kredi başvurularının aynı gün içinde sonuçlandığını söylemek gerek. Kredi başvurusunun aynı gün içinde sonuçlanması için başvurunun sabah saatlerinde yapılmış olması gerekli. Aynı gün içinde kredinin çıkması için başvuru tutarının 10.000 TL'nin altında olması gerekiyor. 10.000 TL'ye kadar olan kredi başvuruları aynı gün sonuçlandırılıyor. Kredi başvurusunun aksamadan sonuca ulaşması için gerekli evrakların da başvuru sırasında tamamlanmış ve teslim edilmiş olması gerekiyor.

Finansbank ihtiyaç kredisi geri ödemeleri nereden yapılıyor? Finansbank'tan kredi kullananlar aylık kredi taksitlerini Finansbank şubelerinden, ATM'lerden, internet ve mobil şubelerinden yapılabliyor.

Hiç yorum yok: