Odeabank'ın Kredi Kartı Axess Oluyor

Odeabank ülkemize geçen yıl giren bankalardan biri. Banka çıkışını Hülya Avşar'lı televizyon reklamlarıyla yaptı ve Türkiye halkı tarafından tanınır hale geldi. Şu anda İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da dokuz şubesi ile faaliyet gösteren Odeabank bu yılın sonuna kadar şube sayısını arttırmayı ve ülke geneline yayılmayı hedefliyor. Banka kredi piyasasına da adım attı. Odeabank cazip faiz oranları, masraf tutarları ve geri ödeme koşullarıyla ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi vermeye başladı. Odeabank taşıt kredisi faiz oranı % 0,95, ihtiyaç kredisi faiz oranı ise % 1,25 olarak uygulanıyor.

Odeabank'ın kredi kartı piyasasında nasıl bir yer edineceği de merak edilen konulardan biriydi. Bankanın hangi kredi kartı kuruluşuyla işbirliği yapacağı ve kredi kartı piyasasına nasıl gireceği merak ediliyordu. Konuşulan son gelişmelere göre Odeabank kredi kartı için ortaklık yapacağı kart firmasını Axess olarak belirledi. Daha önce Odeabank'ın Bonus Card ile işbirliği yapacağı konuşuluyordu. Son duyumlara göre Axess'le işbirliği yapmaya karar veren banka Akbank ve Citibank'tan sonra Türkiye'de Axess kart kullandıracak üçüncü banka olacak. Axess'in Türkiye çapında altı milyonun üzerinde müşterisi bulunuyor. Türkiye'de en çok kullanılan kart 14 milyonun üzerinde kullanıcısıyla Bonus Card. Bonus'u 13 milyon kart sayısıyla World Card ve 9 milyon kullanıcısıyla Maximum Kart takip ediyor.

Odeabank'ın kısa zaman içinde 1.5 milyon Axess kart müşterisi kazanması bekleniyor. Odeabank'ın kredi kartı işlemlerini ne zaman başlatacağı merakla bekleniyor. Odeabank'ın bankacılık ürünleriyle ilgili tanıtımlara ne zaman başlayacağı da merak edilen diğer konulardan biri.

Hiç yorum yok: