Günde 5 TLye 5000 TL Süper Kredi Yapı Kredi Bankası'ndan

Yapı Kredi Bankası Süper Kredi kampanyaları yeni yılın kış aylarında da devam ediyor. Süper Kredi ile bu kez günde 5 TLye 5000 TL kredi kullanma fırsatı sunuyor. Kış aylarının ağır masraflarının altından kalkmak isteyenler için birebir olan Yapı Kredi Bankası Süper Kredi'nin ocak ayı kampanyası uygun ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Kampanyadan yararlanmak ve Süper Kredi başvurusu yapmak için BİREYSEL yazıp 4411'e kısa mesaj olarak göndermek yeterli oluyor.

36 ay vadeli olarak 5000 TL Süper Kredi kullananlar ayda 155,8 TL taksit ödemesi yapıyorlar. Bu da günlük 5 TL kredi taksiti ödemesi anlamına geliyor. 36 ay vadeli 5.000 TL Süper Kredi'nin aylık faiz oranı % 0,53. Kredinin toplam masrafı 554 TL, aylık maliyet oranı ise 1,30 olarak gerçekleşiyor. Kredinin yıllık toplam maliyet oran ise 15,62. Olduça uygun faiz ve maliyet oranına sahip olan Süper Kredi'nin 3 yıla yayılan vade seçenekleri aylık ödeme tutarlarını da düşük seviyelere çekiyor. Böylece ödemesi kolay bir kredi ortaya çıkıyor. Süper Kredi başvurusu 4411'e SMS göndererek ya da Yapı Kredi Bankası'nın internet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Yapı Kredi şubelerine giderek de kredi başvurusu yapmak mümkün. Kredi başvuruları kısa zaman içinde değerlendiriliyor ve sonuçlandırılıyor.

Yapı Kredi Bankası'nın kampanya kapsamında bir diğer sürprizi ise kamu çalışanlarına. Kamu çalışanları Yapı Kredi Bankası'ndan maaşlarının 15 katına kadar kredi kullanabiliyorlar.

Yapı Kredi Bankası emeklilerin yaptıkları kredi başvurularında sadece kimlik belgesi arıyor. Kamu çalışanları ise nüfus cüzdanları ve kamu kimlik belgeleriyle birlikte başka bir belge aranmaksızın kredi başvurusu yapabiliyorlar. İhtiyaçlarını ertelemek istemeyenler için Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredileri değişik seçenekler sunuyor.

Hiç yorum yok: