Artan Paraf Para - Paraf Kart Harcadıkça Kazandıyor

Paraf Kart ayrıcalıklı dünyası yeniliklerle gündeme gelmeye devam ediyor. Hakbank'ın ayrıcalıklı kredi kartı Para Kart kullanıcılarına diğer kredi kartlarında olmayan özellikler sunarak onları ayrıcalıklı bir dünyaya adım attırıyor. Halkbank Paraf Kart'ın en son yeniliği Artan Paraf Para hizmeti. Şimdi Paraf Kart sahipleri harcadıkça kazanıyorlar.

Paraf Kart ile yapılan harcamalardan Paraf Para kazanılıyor. Yeni uygulama ile harcamalar arttıkça kazanılan Paraf Paralar daha çok değer kazanıyor. Paraf Kart'ı olanlar harcama tutarlarını arttırdıkça daha yüksek oranlarda Paraf Para kazanıyorlar. Harcama tutarlarıyla kazanılan Paraf Para tutarı iki katına kadar arttırılabiliyor.

Paraf Kart'ı olanlar 800 TL’yi aşan harcamalarında ekstra % 20 Paraf Para kazanıyorlar. Paraf Gold Kart kullananlar 1.500 TL’ye kadar olan harcamalarında ekstra % 20 kazanma şansını yakalıyor. Paraf Gold Kart ile yapılan 1.500 TL’yi aşan harcamalar ise ekstra % 50 Paraf Para kazandırıyor. Paraf Platinum kart ise 3.000 TL’ye kadar olan harcamalarında ekstra %50 Paraf Para kazandırırken 3.000 TL’yi aşan kart harcamalarında ekstra % 100 Paraf Para kazanılıyor.

Paraf kart'ın sunduğu ayrıcalıklı dünyaya adım atanlar Klasik Paraf Kart ile 800 TL'ye kadar olan harcamalarda % 1, 800 TL ve üzeri kredi kartı kullanımlarında ise % 1,2 tutarında Paraf Para sahibi oluyorlar. Paraf Gol sahipleri ise 1.500 TL'ye kadar yaptıkları kart harcamalarından % 1,2 Paraf Para kazanırken, 1.500 TL ve üzeri kart harcamalarından % 1,5 Paraf Para kazanıyorlar. Paraf Platin Kart'ın ayrıcalığından yararlananlar 3.000 TL'ye kadar harcamalarında % 1,5, 3.000 TL ve üzeri harcamalarında % 2 tutarında Paraf Para sahibi oluyorlar.

Hiç yorum yok: