Odea Bank 0,95 Faiz ile Aracın Yüzde 80'ine Kadar Taşıt Kredisi Veriyor

Odea Bank değişik kredi ürünleriyle Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı. Odea Bank'ın ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve transfer mortgage ürünlerinin yanında uygun maliyet oranlarına sahip taşıt kredisi de dikkat çekiyor. Odea Bank satın alınmak istenen 0 kilometre aracın değerinin % 80'ine kadar otomobil kredisi kullandırıyor. Üstelik faiz oranı aylık % 0,95. Faiz oranı vadelere ve tutara göre bir değişiklik göstermiyor. Kampanyada uygulanan dosya masrafı da tüm vadeler ve kredi tutarları için aynı. Toplam masraf tutarı 525 TL dosya masrafı ve 15,75 TL istihbarat ücreti olmak üzere 541 TL civarında gerçekleşiyor.

Odea Bank otomobil kredisi için 18 yaşını doldurmuş ve gelirini belgeleyebilen herkes başvuru yapabiliyor. 0 kilometrede satın alınacak araçların vergi ve masraflar dahil toplam fiyatının % 80'ine kadar araç kredisi kullandırılıyor. Kredinin aylık faiz oranı % 0,95. İstyen kredi kullanıcıları ferdi kaza sigortası yaptırabiliyor.

Odea Bank'ta değişik tutarlarda ve vadelerde taşıt kredisi kullanmak mümkün. Örnek olarak vermek gerekirse Odea Bank'tan 36 ay taksitle 20.000 TL taşıt kredisi kullananlar ayda 680,45 TL kredi taksiti ödüyorlar. 48 ay vadeli olarak 30.000 TL kredi çekenler ise aylık 814,99 TL ödeme yapıyorlar. 60 ay vadeli olarak 50.000 TL kredi kullanmak isteyen biri ise ayda 1.155 TL geri ödeme yapıyor.

Taşıt kredisi için gerekli olan belgeler ise kimlik belgesi, gelir belgesi ve proforma fatura. Kredi kullandırılan araç için araç rehni alınıyor. Satın alınan araç için müşteri tarafından kasko sigortası yaptırılması gerekiyor.

Hiç yorum yok: