Finansbank Yeni Yıl Kredisi Dosya Masrafı Yok

Finansbank Yeni Yıl Kredisi kampanyası Ocak ayı boyunca devam ediyor. Üstelik Finansbank Yeni Yıl Kredisinde dosya masrafı yok, yüksek faiz yok, beklemek yok. Finansbank'ın Yeni Yıl Kredisi kampanyası bildiğimiz 5030 kampanyalarından biri. 2013 yılında tüm isteklerini gerçekleştirmek isteyenler için Finansbank 60 ay vadeye kadar düşük faiz oranları ve dosya masrafsız kredi seçenekleri sunuyor. Finansbank'ın dosya masrafı olmayan kredi kampanyasında faiz oranları aylık % 1.39'dan başlıyor. Kredi kampanyası dahilinde alınabilecek en yüksek kredi tutarı ise 10.000 TL.

2013'ün ilk kredi kampanyasıyla dosya masrafsız, % 1.39'dan başlayan faiz oranlarıyla kredi fırsatından tyararlanmak isteyenler tek SMS ile kredi başvurusu yapabiliyor. 5030'a TC kimlik numaralarını kısa mesaj olarak gönderenler yeni yıla özel ihtiyaç kredisi için ön başvuru yapmış oluyorlar. Finansbank'ın Ocak ayı kredi fırsatından yararlanmanın bir başka yolu Finansbank internet sitesinde yer alan Hemen Başvur butonuna tıklayarak ön başvuru göndermek. Finansbank şubelerinden de kredi ön başvurusu yapılabiliyor.

5030, Finansbank şubesi ya da internet aracılığıyla yapılan başvurularda sonuç hemen cep telefonuna iletiliyor. Cep telefonuna gelen ön başvuru sonucunun olumlu olması durumunda Finansbank şubelerinden kesin başvurular tamamlanabiliyor. Kredi kesin başvurusu yapmak için Finansbank şubesince istenen belgeler kimlik belgesi (nüfus cüzdanı) ve gelir belgesi. Kredi kampanyasında maksimum kredi tutarı 10.000 Lira, en uzun vade ise 60 ay olarak belirlendi. Finansbank kredisinde dosya masrafı yok, yüksek faiz yok, beklemek yok.

Finansbank kredi seçenekleri bununla sınırlı değil. Diğer kredi tutarları ve vadeler için detaylı bilgi Finansbank Şubeleri'nden alınabiliyor.

Hiç yorum yok: