Kumbara Fonu Hesabı Açtıranlara Sinema Bileti ve Servet Bey Kumbarası

'Yarın için tasarruf yapanlar, keyfini yaşamaya bugünden başlar' sloganıyla televizyon reklamları dönmeye başlayan Kumbara Fonu Hesabı İş Bankası'nın son yeniliklerinden biri. Televizyon reklamlarında Cem Yılmaz'ın oynadığı Kumbara Fonu Hesabı açtıranlar çift kişilik sinema bileti ve özel Servet Bey Kumbarası kazanıyorlar. Cem Yılmaz vintaj havasında gerçekleştirilmiş televizyon reklamında Servet Bey karakterini canlandırıyor. Çift kişilik sinema bileti Cinemaximum sinema salonlarında geçerli. Hediye sinema biletleri için gerekli olan PNR kodu hesap açılışı sırasında belritilen cep telefonu numarasına gönderiliyor.

Kampanya 18 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasında geçerli. Bu tarihler arasında çocuklarının geleceği için Kumbara Fonu Hesabı açtıranlar Cinemaximum sinemalarında çift kişilik sinema bileti ve üzerinde Cem Yılmaz'ın Servet Bey karakteriyle çekilmiş resmi ve Servet Bey'in çocuklara el yazısıyla mesajı bulunan çok özel Servet Bey Kumbarası kazanıyorlar.

Kumbara Fonu uzun vadeli yatırımlarla getiri elde etmeyi hedefleyen çocuklara özel bir yatırım fonu. Fon İş Portföy’ün konusunda uzman yöneticileri tarafından yönetiliyor. İş Bankası Kumbara Fonu çocuklarımızın gelecekte rahat etmelerini ve getiri elde etmelerini sağlama amacıyla tasarlandı.

Kumbara Fonu Hesabında birikim yapmak için vadesiz TL hesabından veya İş Bankası kredi kartından düzenli alım talimatı vermek yeterli oluyor. Her vade için belirlenen tutar vadesiz mevduat hesabından ya da kredi kartından çekilerek fondaki birikimlere ekleniyor.

Kumbara Fonu Hesabını İş Bankası şubelerinden açtırmak mümkün. Fon ile hisse senedi, kamu borçlanma araçları ve TL ve döviz cinsinden diğer yatırım araçlarına yatırım yapılıyor.

Hiç yorum yok: