TEB Nakit Kredi - Kartı Olana Telefonla Kredi Çekme İmkanı

Son dönemlerin ön plana çıkan bankalarından TEB arka arkaya gerçekleştirdiği kredi kampanyalarıyla dikkat çekiyor. TEB en son Bayram Kredisi kampanyası gerçekleştirmiş ve günde 6 TL'ye 5.000 TL kredi kullanma imkanı sağlamıştı. TEB'in tlevizyon reklamları da çok dikkat çekiyor. Banka Türküye'nin köklü bankalarından biri ve uzun bir geçmişi ve tarihi var. TEB bilinçli kredi kullanımı, kredi kartı kullanırken dikkat edilmesi gerekenler gibi konularda Aile Akademisi oluşturarak müşterilerine bilinçlenmeleri konusunda yardımcı olan tek banka konumunda.

TEB son kampanyasıyla nakit ihtiyaçları için alternatif kredi çözümü sunuyor. TEB Nakit Kredi ile TEB kartı olanlara telefonla kredi alma imkanı sunuyor. 30 Kasım'a kadar devam edecek TEB Nakit Kredi kampanyasında kredi kullananlar 24 ay vadenin tadını yaşıyorlar. Bunun yanında 12 ve 18 ay vadeli kredi kullanmak da mümkün. Kredinin ilk taksit ödemesi ise Şubat 2013 tarihinde yapılmaya başlıyor. Kredi kampanyası ile telefonla kredi kullanmak için TEB'in 444 0 666 numaralı telefon şubesini aramak yeterli. Bunun yanında TEB'in internet şubesinden de kredi kullanılabiliyor. TEB Nakit Kredi çekmek için herhangi bir evrak gerekmiyor ve beklemek yok. Nakit Kredi işlemlerini gerçekleştirmek için TEB'de bir vadesiz hesap bulunması gerekiyor.

'Ne kadar kredi alabilirim' diye soran TEB kredi kartı sahiplerine söylemekte yarar var: Kredi kartının kullanılabilir limiti kadar anında kredi almak mümkün oluyor. Tek yapılaması gereken TEB Telefon Bankacılığı numarasını aramak. Kredi kartı limiti dahilinde tek seferde en az 250 TL, en fazla 10.000 TL nakit kredi çekilebiliyor. Kredi çekimlerinde işlem ücreti uygulanıyor. Nakit kredi aylık faiz oranı ise aylık % 1.69 olarak uygulanıyor. TEB işlem ücretleri ise şöyle: 1000 TL'ye kadar olan krediler için 250 TL, 2000 TL'ye kadar krediler için 119 TL, 3000 TL'ye kadar krediler için 179 TL, 5000 TL'ye kadar krediler için 289 TL, 7000 TL'ye kadar krediler için 399 TL ve 10000 TL'ye kadar krediler için 499 TL. Kredi işlem ücreti 6 Aralık tarihinde kredi kartı ekstresine yansıtılacak.

Hiç yorum yok: