Şipşak Kobi Esnaf Kredisi Finansbank'ta - 7646 Para Cepte

Esnafa kredi seçenekleri Finansbank'ta. Küçük ve orta boy işletmeler için şipşak kredi sonucu alınan işletme kredileri seçenekleri sunan Finansbank Kobi'lerin yanında. Finansbank 7646 Para Cepte kampanyası ile kredi kullanmak için SMS ile başvuru yapmak yeterli oluyor. Kampanyada faiz oranı aylık 0,99'dan başlıyor.

Mustafa Keser'in televizyon reklamlarında rol aldığı 7646 Finansbank Esnaf Kredisi kampanyası daha önce büyük ilgi görmüştü. Kampanyanın reklamları bugünlerde yeniden gösterime girdi. Nakite sıkışık olan, dükkanına mal koyamayan ve dönemediğini söyleyen esnaf için Mustafa Keser'li Kobi Kredisi 50.000 TL'ye kadar tek SMS ile kredi kullanma fırsatı sunuyor. Resmi cirosu 2 milyon TL'yi geçmeyen tüm işletmeler bu kredi şansından yararlanabiliyorlar.

Kimlik numarasını 7646 nolu kampanya başvuru hattına kısa mesaj olarak gönderenlere kısa zamanda SMS ile geri dönüş yapılıyor. SMS ile gönderilen kredi cevabı bir ön onay niteliği taşıyor. Bunun ardından Finansbank şubesine giderek başvuru süreçlerini tamamlayan esnaftan şahıs firması olmaları durumunda sadece kimlik fotokopisi, vergi levhasıve imza beyannamesi isteniyor. 50.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatı yakalayan esnaf, küçük ve orta boy işletmeler uzun vadeli olarak geri ödeme seçeneklerinden yararlanıyor. Limited ve anonim şirketlerinden şipşak kullanılan Kobi kredisinden yararlanmaları mümkün. Limited ve anonim şirketlerin yapacakları kredi başvurusunda ortakların ve yetkililerin kimlik fotokopileri, vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil belgesi ve oda kayıt belgesi, şirketin ünvanını, ortaklarını ve yapısını gösteren ticaret sicil gazetesi yayını isteniyor.

Şipşak sonuç alınan 7646 Kobi Para Cepte kredisi başvuru belgelerinin eksizsiz olması ve talep edilen kredi tutarının banka şubesi tarafından onaylanmış olması durumunda aynı gün içinde müşteri hesabına geçiriliyor. Finansbank 7646 Kobi Para Cepte kampanyasına katılarak kredi kullanmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey 7646'ya kimlik numaralarını SMS olarak göndermek. Başvuru ön onayı şipşak cep telefonuna geliyor. Bundan sonra gerekli belgelerle Finansbank şubesine giderek kredi başvuru sürecini tamamlamak ve hemen krediye ulaşmaktan başka yapılacak birşey kalmıyor. Evrakları tamam olan ve kredi tutarları onaylanan esnaf talep ettikleri krediyi aynı gün içinde hesaplarına yatırılmış olarak buluyorlar.



Hiç yorum yok: