Gelir belgesiz ikametgahsız kredi başvurusu Garanti Bankası'nda

Bayram öncesi Garanti Bankası'nda krediler inişe geçmişti. Aynı indirimli krediler bayram sonrasında da kullanıcılara sunulmaya devam ediyor. Garanti'ye gelenler değişik cazip kredi teklifleri arasında kendi bütçelerine ve ödeme koşullarına en uygun olanı seçiyorlar. Garanti'nin kredileri yine inişte. İnişe geçen Garanti Kredilerinde faiz oranı % 0.89'dan başlıyor, dosya masrafı da sadece 9 TL'den itibaren uygulanıyor. Garanti Bankası'nın kredilerinde hem faiz oranı hem de dosya masrafı inişte.

Garanti Bankası kredi başvuruları gelir belgesiz ve ikametgah belgesiz yapılabiliyor. Sadece nüfus kağıdını getirmek yeterli. Garanti Bankası kolay başvurulu krediler sadece nüfus cüzdanıyla yapılabiliyor. Genel adres bilgisi kayıtları olanlar yerleşim belgesi ya da fatura getirmek zorunda kalmıyorlar. Garanti'nin düşük faizli ve düşük masraflı kredisinin yanı sıra dileyenler dosya masrafsız kredi seçeneğinden yararlanıyorlar. Garanti ihtiyaç kredisi maksimum limiti 50.000 TL, maksimum vade ise 60 ay. Bordrolu çalışanlar dışındaki kredi başvuru sahipleri maksimum 36 ay vade ile kredi kullanılabiliyor.

Garanti'nin kolay başvurulu kredilerine Garanti Bankası şubelerinin yanında Garanti web sitesinden de başvuru yapılabiliyor. Bunun için Garanti'nin internet sitesini ziyaret edip Başvur butonuna tıklamak yeterli. Açılan sayfada gerekli bilgileri dolduranlar online kredi başvurusu yapmış oluyorlar. Garanti Bankası internet şubesini kullananlar buradan da kredi başvurusu yapabiliyorlar. İnternet şubesi şifresi almak için Garanti'de cep telefonu kaydının bulunması yeterli oluyor.

Garanti Bankası'ndan kredi kullananlar kredi taksit ödemelerini şubelerden yapabildikleri gibi internet şubesi üzerinden de kredi taksitlerini yatırabiliyorlar. Garanti Bankası'nın en yakın şubesini öğrenmek isteyenler Garanti'nin internet sitesinden Garanti Bankası şube adreslerine, telefon numaralarına ve iletişim bilgilerine ulaşabiliyorlar. Kredi başvurusu yapıp sonucunu merak edenler 3390'a SMS atarak kredi sonucunu öğrenebiliyor. Kredi başvuru sonucu ayrıca internet sitesinden veya şubesinden, Alo Garanti'den ve şubelerden öğrenilebiliyor.

Hiç yorum yok: