69 TL Taksitle 5000 TL Kredi 60 Ay Vade ile ING Bank'ta

ING Bank şimdi kredi taksitlerini düşürdü, masraf tutarını da aşağıya çekti. ING Bank son kredi ürünü Yetenekli Kredi ile sadece 9 TL dosya masrafı ile 60 ay vadeli 5.000 TL kredi kullandırıyor. Kredinin aylık taksit tutarı 69 TL'den başlıyor. 79 TL değil, 69 TL'den başlayan aylık ödemelerle uzun vadeli nakit kredi kullanmak mümkün oluyor. Kampanya ile ING Bank bir kez daha kredi alanındaki yeteneğini konuşturuyor.

ING Bank'ın Yetenekli Kredisi artan taksitli bir kredi kampanyası. İlk yıl aylık taksitler 69 TL. Sonraki yıllarda ise aylık taksit tutarları kademeli olarak artıyor. Her yıl yaklaşık olarak yüzde 33 oranında ödenecek tutar artırılıyor. Kampanya 60 ay vadeli olarak sunuluyor ve yıllık 48 TL hayat sigortası poliçe bedeli içeriyor. Toplam maliyet yıllık % 18.54 olarak gerçekleşiyor. 60 ay vadeli 5.000 TL kredi ürününü tercih edenler ilk 12 ay 69 TL taksit ödüyorlar. Sonraki yıllarda ödenecek aylık tutarlar 92 TL, 122 TL, 163 TL ve 216 TL olarak gerçekleşiyor. Bu tutar ve vadede aylık faiz oranı % 1.25 olarak uygulanıyor. Dosya masrafı ise 199 TL değil, sadece 9 TL.

ING Bank Yetenekli Kredi kampanyasından yararlanmak için ING şubelerine gitmek ve kredi başvurusu yapmak yeterli. Şubelere gitmek istemeyenler ING'nin web sitesinden de ilgili başvuru formunu doldurarak kredi başvurusu yapabilir. Bunun için sitedeki Hemen Başvur butonuna tıklayarak açılan sayfada gerekli bilgileri girmek yeterli. Kredi başvuruları çok kısa süre içinde değerlendirilip sonuçlandırılıyor.

ING Bank'ın yetenekli Kredi kampanya ürününü tercih edenler 10.000 TL'ye kadar istedikleri tutarlarda kredi kullanabiliyor. 5.000 TL'ye kadar olan kredi tutarlarında dosya masrafı 9 TL iken daha yüksek tutarlarda dosya masrafı 159 TL olarak uygulanıyor. Kredinin geri ödemeleri 24 ay ile 60 ay arasında seçilecek vadelerde gerçekleştirilebiliyor. ING Bank kredileri bunlarla sınırlı değil. Her kredi ihtiyacına, ödeme planına, vadeye ve kredi tutarına göre tasarlanmış değişik kredi ürünü seçenekleri ING Bank'ta kullanıcılarını bekliyor.

Hiç yorum yok: