İş Bankası Emekli Kredisi 60 Ay Vadeli 15000 TL

İş Bankası SGK emeklileri için yepyeni kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. İş Bankası'nın son Emekli Kredisi kampanyası ile maaşlarını İş Bankası'na aktaran emekli maaş müşterilerine cazip ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. Sosyal Sigortalar Kurumu, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi olanlar maaşlarını İş Bankası'ndan almaları halinde kredi fırsatından yararlanıyorlar. Aylık emekli maaşı alanlar aylık taksit öderken 3 ayda bir maaş alanlar 3 ayda bir kredi taksit ödemesi yapabiliyorlar.

İş Bankası Emekli Kredisi 15.000 TL limite kadar kullanılabiliyor. Kredinin maksimum vadesi 60 ay. SGK çatısı altındaki işçi, memur ve esnaf emeklileri Emekli Kredisi için başvuru yapabiliyor. Maaşını İş Bankası'ndan alan emeklilere uygulanan kredi faiz oranı aylık yüzde 1,60. Kredinin istihbarat ücreti asgari 350 TL olmak üzere kredi tutarının % 4'ü olarak hesaplanıyor. Emekli Kredisi'nden faydalanacaklar için hayat sigortası yaptırma zorunluluğu bulunmuyor. Hayat sigortası yaptırmayı tercih edenler kredi tutarının yüzde 0,9'u oranında sigorta primi ödüyorlar. İş Bankası Emekli Kredi'sinin yıllık maliyeti % 25.71 olarak gerçekleşiyor. Emekli Kredisi başvurusunda ihtiyaç kredisi için gerekli belgelerin yanında emekli tanıtım kartı ve emekli aylığı işlemlerinin kaydedildiği hesaba ait banka hesap cüzdanı isteniyor.

İş Bankası'ndan 60 ay vadeli 15.000 TL kredi kullanan bir emekli ayda 423,20 TL taksit ödüyor. 5.000 TL krediyi yine 60 ay vadeli olarak kullanmak isteyen bir emekli ise ayda 141,07 TL taksit ödemesi yapıyor. 24 ay vadeli 5.000 Lira kredi almak isteyen bir emekli ise ayda 261,97 TL ödeme ile kredi kullanabiliyor. Değişik vadeler ve tutarlar için hesaplama yapmak isteyenler İş Bankası web sitesinde yer alan kredi hesaplama aracıyla kredi taksit hesaplaması yapabiliyorlar. Kredi hesaplama aracına ödeyebilecekleri aylık taksit tutarını girenler ise değişik vadelerde kullanabilecekleri azami kredi tutarını hesaplayabiliyorlar.

Hiç yorum yok: