Günde 7 TL'ye 7000 TL Kredi - Yapı Kredi Bankası Süper Kredi

Yapı Kredi Bankası'nın büyük ilgi gören Süper Kredi kampanyaları devam ediyor. En son olarak günde 6 TL'ye 5.000 TL kredi kullanılan kampanyada kullanılabilecek yeni Süper Kredi miktarı günde 7 TL'ye 7.000 TL oldu. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin BİREYSEL yazarak 4411'e kısa mesaj göndermeleri yeterli oluyor. Yapı Kredi Bankası günde 7 TL'ye 7000 TL kredi kampanyasında vade 36 ay.

Yapı Kredi'ye gelenler değişik kredi seçenekleriyle nakit ihtiyaçlarına en uygun kredi çözümünü ve kredi ürününü bulabiliyorlar. Düşük faizli ve düşük komisyonlu kredi seçeneğini tercih edenler Süper Kredi'den yararlanarak uzun vade ile bireysel ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. En son Süper Kredi kampanyası ile günde 7 TL'ye 7000 TL bireysel ihtiyaç kredisi alınabiliyor ve 3 yılda geri ödeniyor. Kredinin aylık faiz oranı % 0.77, masraf tutarı ise 558 TL. Süper Kredi ile 7000 TL kredi kullananlar ayda 229 TL taksit ödüyorlar. kampanyanın aylık kredi maliyeti % 1.41, yıllık kredi maliyeti ise 16.93 olarak gerçekleşiyor. 36 aya yayılan kredi geri ödemesi zorlanmadan, bütçeyi sarsmadan düşük taksitlerle ödeme yapma şansı sunuyor.

Yapı Kredi Bankası'nın sunduğu bireysel ihtiyaç kredisi seçenekleri aylık % 0.54’den başlayan faiz oranları ile değişik kredi taleplerine değişik çözümler sunuyor. Yapı Kredi'den faizsiz peşin komisyonlu ya da masrafsız Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanmak da mümkün. Yapı Kredi Bankası ayrıca kamu çalışanlarına özel kredi fırsatları sunuyor. Yapı Kredi Bankası'nın yeni kredi ürünü olan Nazar Boncuklu Masrafsız ihtiyaç kredisi herhangi bir masraf ya da komisyon ödemeden kredi alınabiliyor. Nazar Boncuklu Kredi 15.000 TL limitli ve 36 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Kredinin faiz oranları aylık % 1.34’den başlıyor.

Emekli Yapı Kredi müşterileri sadece nüfus cüzdanları ile, kamu çalışanı olanlar ise nüfus cüzdanı ve kamu kimlikleriyle başka belge gerekmeksizin kredi başvurusu yapabiliyorlar. Yapı Kredi Bankası web sitesini ve kredilere özel hazırlanan Kredi Şimdi sitesini ziyaret edenler online chat yaparak krediler hakkında uzmanlardan ayrıntılı bilgi alabiliyor.

Hiç yorum yok: