Kasım Ayına Özel İhtiyaç Kredisi 1.39 Faiz Oranıyla Finansbank'ta

Finansbank'ın Kasım ayına özel kredi kampanyası devam ediyor. 30 Kasım'a kadar devam edecek Kasım Kredisi fırsatında faiz oranı % 1,39'dan başlıyor. Dosya masrafsız olan kredinin başvurusu 5030'a mesaj atarak yapılabiliyor. Sadece Kasım ayına özel bu kredi fırsatından yararlanmak için çok az süre kaldı.

Kampanya kapsamında kredi başvurusu yapmak için TC kimlik numarasını 5030'a kısa mesaj olarak göndermek gerekiyor. Ön başvuru olarak nitelenen kredi başvurusu cep telefonunun yanısıra Finansbank banka şubelerinden ve Finansbank internet sitesinden de yapılabiliyor. İnternet sitesinde bulunan Hemen Başvur butonu ile kredi ön başvurusu yapılabiliyor. Gönderilen kısa mesajın ardından yine SMS ile kredinin ön sonucu geliyor. Kredi başvurusuna ön onay geldi ise kimlik belgesi ve gelir belgesini alarak en yakın Finansbank şubesini ziyaret etmek yeterli oluyor. Finansbank şubesinde kredi ön başvurusu kredi kesin başvurusuna dönüştürülüyor.

1,39 faiz oranı 10.000 TL ve üzerindeki kredi tutarlarında ve 60 ay vadeye kadar uygulanıyor. Finansbank Kasım ayına özel kredi kampanyasında dosya masrafı alınmıyor. Dosya masrafsız olarak kullandırılan kredi kampanyasında değişik ödeme seçenekleri ve vadelerle kredi alınabiliyor. Kampanya kapsamında kredi kullandırılırken sigorta primi de ödeniyor. 10.000 TL 60 ay vadeli kredinin sigorta primi 45 yaşında bir kredi müşterisi için 220 TL olarak hesaplanıyor. Aynı vade ve tutar için aylık kredi toplam maliyeti yüzde 1,76 olurken, yıllık maliyet yüzde 21,12 olarak gerçekleşiyor. Diğer kredi tutarları ve vadeler için maliyet oranları ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi Finansbank şubelerinden alınabiliyor. Kredi için son başvuru tarihi 30 Kasım.

Kredi başvurusu yapmanın en pratik yolu 5030'a TC kimlik numarasını SMS olarak göndermek. Kredinin ön onayı kısa süre içinde cep telefonuna geliyor. Sonrasında ise kimlik belgesi ve gelir belgesiyle Finansbank şubesine gitmek yeterli oluyor. Kredi başvurusunda yerleşim belgesi istenmiyor.

Hiç yorum yok: