Denizbank Kredi Kartı Harcamalarını Taksitlendirme

Denizbank kredi kartı sahipleri şimdi taksitlendirme avantajını yaşıyorlar. DenizBonus, Sea&Miles, Miles&More ve Denizbank kredi kartı olanlar yaptıkları peşin alışverişleri sonradan taksitlendirebiliyor. Üstelik alt limit ya da üst limit sınırı olmaksızın. Denizbank'ın kampanyası sadece anlaşmalı iş yerleriyle sınırlı değil. Nereden olursa olsun Denizbank Bonus Kart ve diğer kredi kartlarıyla peşin olarak yapılan alışverişler 12 taksite kadar bölünebiliyor. Bunun için yapılması gereken tek şey Denizbank'ın Açık Deniz Telefon Bankacılığı'nı aramak. Denizbank Telefon Bankacılığı numarası 444 0 800. Bu numarayı arayarak yapılan alışverişin kaç taksite bölünmesini istediğinizi söylemek yeterli oluyor. Kampanyada 4 taksit, 6 taksit, 9 taksit ve 12 taksit seçenekleri var.

Kredi kartıyla alışveriş yapmak güzel bir imkan. Kampanyalarla düzenlenen taksit olanakları da kredi kartları ile alışveriş yapmayı cazip kılıyor. Ama her mağazada, süpermarkette ve markada her zaman taksit seçenekleri olmuyor. Taksit seçenekleri ise her zaman sahip olduğumuz kredi kartına geçerli olmuyor. Nereden yapılırsa yapılsın tüm alışverişleri taksitlendirmek isteyen Denizbank kredi kartı sahiplerine şimdi iyi bir fırsat sunuluyor: Kredi kartına 12 aya varan taksit imkanı. Denizbank Bonus ve diğer kredi kartlarına sahip olanlar yaptıkları alışverişler için kartlarıyla peşin ödeme yaptıktan sonra Denizbank İletişim Merkezi telefon numarası olan 444 0 800'ü arıyorlar ve alışverişlerini 4, 6, 9 veya 12 taksite böldürüyorlar. Ödemelerini taksitle yapmanın kolaylığını yaşıyorlar. Kampanyanın bir diğer avantajı daha var: otomatik ödeme talimatı verilen faturalar için de taksitlendirme yapılabiliyor.

Taksitlendirme için 4 taksitte % 2.5, 6 taksitte % 3.5, 9 taksitte % 4.5, 12 taksitte % 6 taksitlendirme işlem ücreti uygulanıyor. Örneğin 100 Liralık bir alışverişin 4 taksite bölünmesi durumunda 2.5 TL taksitlendirme ücreti uygulanıyor ve bu ücret kartın ilk ekstresine yansıtılıyor. Yurtdışında yapılan alışverişler kampanya dışı. Denizbank kredi kartı olmayanlar çok kolay bir şekilde Deniz Bonus Card ya da diğer bir Denizbank kartına sahip olabiliyor. Bunun için Denizbank kartı başvurusu yapmak yeterli. Başvurular çok kısa sürede değerlendirilip sonuçlandırılıyor ve yeni Denizbank kart sahipleri sunulan avantajlardan yararlanmaya başlıyorlar.

Hiç yorum yok: