Acun ile Biriktirmeyen Kalmasın - ING Turuncu Hesap

ING Bank yeni reklam kampanyasıyla daha önce büyük ilgi gören Turuncu Hesabın tanıtımlarına yeniden başladı. Yeni televizyon reklamlarında ünlü program yapımcısı ve yetenek avcısı Acun Ilıcalı rol alıyor. Acun reklam filmlerinde ING Bank'ın simgesi olan aslan ile laf oyunlarıyla diyaloglara giriyor. Acun'un ING Bank için kamera karşısına geçtiği reklam filmi büyük ilgi topladı.



Acun Ilıcalı'nın yeniden tanıttığı ING Turuncu Hesap ürününü daha önceki tanıtım kampanyasından da hatırlıyoruz. Yüzde 9,5 gibi yüksek bir hoş geldin faizi sunan Turuncu Hesap tasarruf yapmak isteyenlere karlı bir seçenek sunuyor. ING Bank Turuncu Hesap vade derdi olmadan kazandırıyor, çünkü bir vadesiz hesap gibi işliyor. Turuncu Hesap günlük hesap bakiyesi üzerinden gecelik faiz kazandırıyor. Vadeli hesap gibi faiz kazandırmasına rağmen Turuncu Hesabın belirli bir vadesi yok. Bu nedenle vadesinden önce hesaptan para çekilmesi durumunda faiz kaybına uğramak gibi sorunlar ortaya çıkmıyor. Turuncu Hesaba istenildiği zaman para yatırılıyor, istenildiği zaman para çekiliyor.

Hesabın açılışı ve devamı için asgari bir limit yok. 0 TL ile Turuncu Hesap açmak mümkün. Hoş geldin faizi ise küçük yatırımcıyı koruyacak şekilde düşünülmüş ve 100 Bin Liranın altındaki hesaplarda hoş geldin faizi uygulanıyor. Hoş geldin faizi hesap açılışından itibaren 2 aylık dönemde ödeniyor. Bu dönemin ardından yine 100 Bin Liranın altındaki hesaplara avantajlı faiz oranı uygulanıyor. Hoş geldin faizi sabit olarak uygulanırken 2 aylık dönemde uygulanan cazip faiz oranı günlük olarak belirleniyor ve değişebiliyor. Hesaba saat 17.00'den sonra hesapta o anda bulunan tutar için gecelik faiz uygulanıyor. Böylece Turuncu Hesap vade derdi olmadan gecelik olarak faiz geliri sağlamış oluyor.

ING Bank'ın çok kazandıran, vade derdi olmayan mevduat hesabı Turuncu Hesap için ilk 2 ay boyunca uygulanan hoş geldin faizi yıllık brüt % 9,5. Hesap sadece yüksek faiz oranı değil ücretsiz EFT - havale göndermek gibi olanaklar da sağlıyor.

ING Bank Turuncu Hesap açtırmak için ING şubelerini ziyaret etmenin yanı sıra internet ve telefon seçenekleri de var. 0850 222 0 600'i arayanlar Turuncu Hesap açtırabiliyor. Dileyenler ING Bank'ın Türkiye web sitesindeki formu doldurarak hesap açılışı başvurusu yapabiliyor. Formla uğraşmak istemeyenler cep telefonlarını bırakarak ING yetkililerinin kendilerini aramasını sağlayabiliyor. ING'nin konuyla ilgili görevli elemanları hesap açtırmak isteyenleri arayarak form bilgilerini kendilerinden öğreniyorlar ve zahmetsizce hesap açılışını gerçekleştirmiş oluyorlar.

Hiç yorum yok: