ING Bank Kartta Kredi - Bir Kere Başvuru ile Uzun Ömürlü Kredi

ING Bank Kartta Kredi ile bankacılıkta bir yeniliğe daha imza atarak kredi kartıyla ihtiyaç kredisini birleştirdi. Kredi kartına ihtiyaç kredisi tanımlama olanağı sunan Kartta Kredi için bir kere başvuru yapılıyor ve kredi istenildiği zaman kullanılıyor. Kartta Kredi için başvuru yapanların kredi kartlarına istedikleri zaman kullanabilecekleri bir kredi limiti tanımlanıyor. Bu kredi limiti kartta duruyor ve kart sahibi tarafından ne zaman istenirse kullanılabiliyor.

Kartta Kredi ile karta tanımlanan limit kredi kartının alışveriş limitini engellemiyor. Kartta Kredi ile kredi kartı limitinden ayrı olarak bir kredi limiti oluşturuluyor ve karta yükleniyor. Kredi kartının kendi limiti bu limitten etkilenmiyor. Kredi kartı her zamanki gibi alışverişlerde, ödemelerde ve nakit çekimlerde kullanılabiliyor.

Kredi kartlarına ihtiyaç kredisi limiti yükletenler kredi geri ödemelerini yaptıkça sözkonusu limit yeniden açılıyor ve aynı miktarda yeniden kredi kullanma olanağı doğuyor. Kartta Kredi ile 5000 TL'ye kadar limit tanımlanabiliyor ve 36 ay vadeye kadar kredi kullanılabiliyor. Kartta Kredi hizmetinden yararlanmak için ING Bonus Kart sahibi olmak gerekmiyor. ING şubelerine uğrayanlar Anında Kart hizmetinden yararlanarak Karrta Kredi kullanabiliyorlar.

ING Bank'ın Kartta Kredi reklamları Acun Ilıcalı ve ING'nin sevimli aslanıyla televizyonlarda gösterime girdi. Kampanyanın ayrıntıları henüz ING Bank sitesinde yer almadı. Şimdi herkes heyecanla ING Bank'ın bu yeni kredi ürününü bekliyor. ING Bank en son kampanyası 'Masrafsız Kredi' ile ayda 69 TL taksitle 5000 TL kredi vermeyi sürdürüyor. Kampanyadan yararlananlar masraf ödemiyorlar. Kredi başvurusu yapanlar aynı gün içinde kredilerini alabiliyorlar.

Hiç yorum yok: