Denizbank'tan Maaşın 17 Katı Kredi 0,77 Faiz 77 Ay Vade

Kamu çalışanları bugünlerde bankaların gözdelerinden. Düzenli ve nispeten yüksek gelirleri kamu çalışanlarını banka kredileri için de cazip müşteri konumuna yükseltiyor. Bankaların düzenlediği kamu çalışanlarına yönelik kredi kampnayaları arasında Denizbank'ın yeni kredi kampanyası dikkat çekiyor. Banka uzun vadeli, düşük faizli ve yüksek tutarlı kredi kullanma olanağı sunuyor. Denizbank kamu çalışanları için düzenlediği son kredi kampanyasıyla maaşın 17 katına kadar ihtiyaç kredi kullandırıyor. Denizbank'ın kamu personeline özel kampanyasında vadeler de çok uzun. 77 ay vadeli olarak kredi kullanılabilen Denizbank kampanyası 0,77'den başlayan faiz oranları sunuyor.

Kamu çalışanları için kaçırılmayacak kredi fırsatı Denizbank'la geldi. Denizbank kamuluya cazip koşullarla ihtiyaç kredisi kullanma fırsatını sunuyor. Denizbank'ın sunduğu yeni kredi ürünü ile 77 ay vadeli kredi alınabiliyor. Kredinin üst limiti ise maaşın 17 katı. Kredi kampanyasının aylık faiz oranları ise 0,77'den başlıyor.

Denizbank'ın kamu çalışanlarına özel kredi kampanyası Kasım ayının sonuna kadar sürecek. Denizbank Kamu Çalışanı Kredisi için son başvuru tarihi 30 Kasım. Kamulular için kaçmayacak fırsat sunan krediye başvuruda kimlik belgesi ve gelir belgesinin sunulması yeterli oluyor. Denizbank şubelerine uğrayan kamu çalışanları kimlik belgeleri ve gelir belgelerini getirerek kısa başvuru formunu doldurarak hemen başvuru yapabiliyorlar. Denizbank kredi başvuruları kısa zamanda sonuçlandırılıyor.

Uzun vadeli, yüksek limitli ve düşük faizli kredi arayanlar için kamu çalışanlarına özel Denizbank ihtiyaç kredisi birebir. Başvurular çok kolay ve prosedür gerektirmiyor. Kredi başvuruları çok çabuk sonuçlandırılıyor ve krediler kullanıma açılıyor. Kamu çalışanları sıkılmadan, üzülmeden kredi geri ödemelerini yıllara yayarak yapma fırsatına kavuşuyorlar. Faiz oranlarının düşük olduğu kampanyada yüksek limitli kredi kullanarak tüm ihtiyaçlar için hemen nakit bulma imkanı sağlanmış oluyor.

Hiç yorum yok: